| Bluesky2316 a întrebat:

Efectiv am intrat azi pe Facebook după ceva timp și primul lucru pe care l-am văzut a fost un add, dar un add interesant deoarece era o ofertă la adidași care arătau blanao și erau la 160 de lei cu tot cu transport. Pagina se cheamă eros fashion. Ce părere aveți de genul acesta de pagini de Facebook și dacă merită să cumpăr de pe ele...

Răspuns Câştigător
| superAndrei a răspuns:

Bai,pana la urma, daca iti place maxim ceva, go for it! Dar totusi, nu iti recomand sa cumperi, gandeste-te, ce fel de papuci "mai seriosi" ai vazut tu la 160 de lei? Nu prea se gasesc papuci calitativi la pretul asta,eventual,doar daca sunt sh. Majoritatea papucilor de acolo sunt replici chinezesti produse din materiale proaste,harmful pentru mediul inconjurator, dar care seamana cu originalul. Si eu eram pe ideea "hainele de firma sunt intotdeauna mai scumpe fiindca au experienta in spate si sunt foarte populare",dar actually,ei folosesc materiale de buna calitate,in care poate piciorul nu transpira atat de mult, sau poate ca e o investitie de durata,pe care o poti purta ani in sir,poate ca sunt foarte confortabili,dar toate astea vin cu un cost. Am fost si eu un adept al fake-urilor,dar mi-am dat seama ca mai bine merita sa astept si sa imi strang bani,pentru varianta originala. Si sa o luam din alt punct de vedere,brandurile mari lucreaza poate luni sau ani in sir pentru o anumita colectie,si munca le este furata de siteurile de fake-uri, si asta se numeste plagiat, ceea ce mi se pare total gresit. Sau un alt exemplu, gandeste-te cum ai sa te simti cand porti de exemplu adidasii originali, e un plus de confort, sau de "lux". In mare, Nu iti prea recomand chinezariile astea, dar daca vrei din tot sufletul tau sa-i cumperi, go for it!

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vezi sa nu dai din blanao in cacao.
Am dat acum search, sunt 2 companii, una din usa, si una din vietman. Ma indoiesc ca fac astia reclame, din tarile astea, cu target pentru europa, ca ambele tari, trebuie sa plateasca taxe pentru export.
De ce sa vinzi o pereche de adidasi intr-o tara la 7000 8000km si sa platesti taxe, cand poti sa vinzi acolo? si fara taxe.

| superAndrei a răspuns (pentru anonim_4396):

El se referea la pagina lor de Facebook exclusiv din Romania, cu depozitul la noi. Stiu asta fiindca si eu intalnit reclama!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru superAndrei):

"Majoritatea papucilor de acolo sunt replici chinezesti produse din materiale proaste, harmful pentru mediul inconjurator, dar care seamana cu originalul."
am citit cea mai mare tampenie a secolului.
Adica alea originale nu fac rau mediului inconjurator. Sau cum fac de fapt rau aceste fabrici de adidasi?
Si materialul folosit la produsele scumpe este acelasi care este folosit si la cele ieftinehappy Ti-a rezistat tie vreun tricou, sa fie ca nou, de la adidas sa zicem, dupa 10 spalari? si ce diferenta e intre un tricou de 10 lei si unu de 80 lei cu firma pe el, la spalat? ca se *** amandoua dupa prima spalare happy
Am cumparat produse mai ieftine, fara brand, care m-au tinut mai mult decat un trening de 600, pe care l-am bagat la spalat, si a intrat la apa de la prima spalare laughing))
vorbesti tampenii, platesti reclama si brand-ul, materialele sunt la fel happy cum vrei sa faca bani?

| superAndrei a răspuns (pentru anonim_4396):

Fie cum zici tu! Eu vorbeam din propria experienta happy Dar totusi, ce parere ai de plagiat? De furatul asta pe fata? Ma refer strict a schitei de productie, a modelului

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru superAndrei):

Ai o experienta in domeniu mai mare ca a mea se pare, nu ma bag tu stii cum se fura schite de adidasi sau ce mai zici tu acolo

| superAndrei a răspuns:

Man,ma refeream la plagiatul artei in sine!

| mitzok a răspuns:

Toate astea care au nike uri si jordani la sub 200 de lei, sau chiar treninguri ieftine, aproape toate sunt fake, calitate praosta, nu am dar iti asigur ca asa e.