Bună.
Oja sau lacul care este folosit (chiar dacă scrie că are vitamine!) este ca o barieră pentru unghie, nu o lasă să respire.
Îndepărtarea ei se face cu un dizolvant care nu conține acetonă, atacă unghia în caz contrar. Este bine cel puțin 2 zile pe săptămână unghiile să fie fără ojă sau lac pentru o refacere naturală a stratului unghial și prevenirea îngălbenirii lor. În acest timp relativ scurt se poate face apel la uleiul de măsline sau cel de ricin pentru fortifiere și vitaminizare.
Oja și lacul au la bază substanțe chimice.
Niciodată nu se aplică pe o unghie bolnavă (onicomicoză sau ciupercă unghială pe înțelesul tău) ojă sau lac, decât atunci când este sănătoasă.
Pa, pa.
E impropriu spus ca "mananca" calciul, dar se derioreaza! In functie de compozitia ojei, unghia se poate ingalbeni... Alte detalii ti-ar putea da un/o manichiurist/a
Nu mananca calciul, degradeaza unghia, o topesc. Efectul nu e foarte grav si poate fi remediat prin renuntarea la lac o vreme.
cacofoniie sunt permise in limba romana, nu reprezinta o greseala, insa punerea de virgula este o greseala foarte grava de gramatica, nepermisa atat in scris cat si in vorbire.
Nu e adevarat...pentru ca lacul de unghii contine vitamine si iti intareste unghiile.
Oja neagra iti mananca calciul.
Cel mai mult deterioreaza unghiile lacurile sidefate. In schimb lacul de unghii transparent si nu numai protejeaza unghiile pentru ca sut cu vitamine.
Toluenul, dibutil ftalatul (DBP) şi formaldehida...cu ce te ajuta,'desteptule'?
DeniseBryella întreabă:
mydarkestdays întreabă: