| Andreeajust a întrebat:

Este bun uleiul de ricin? ( pentru cele care au folosit ) si daca da, cum il aplic pe gene( adica trebuie sa stau mult cu ochii inchisi? pentru ca am auzit ca poti orbii) si pe cap cum se aplica? Astept raspuns, Fundita! :*

8 răspunsuri:
| cammm a răspuns:

Uite aici cum sa aplici si mai multe despre el.
http://www.uleidericin.info/......-naturala/

cu placere:)

| AikkoxD a răspuns:

Nu orbeşti, doar te ustură puţin. Îţi înmoi degetul şi aplici pe pleoape, insistând pe gene. Fă asta în fiecare seară, cel puţin 2 săptămâni. Îl laşi până dimineaţă. Nu-ţi intră în ochi dacă-l aplici aşa. Poate fi folosit şi pe sprâncene, unghii, buze, pentru pistrui, orice. Pentru păr, îl aplici la rădăcină, prin masări circulare, îl ţii în jur de o oră, apoi te speli normal pe păr.

| Andreeajust explică (pentru AikkoxD):

Deci il aplic pe gene 20 - 30 de minute, apoi ma spal cu apa si sapun pe fata? ( asa am auzit, e adevarat? )

| AikkoxD a răspuns (pentru Andreeajust):

Nu. Îl ţii toată noaptea. Oricum o să se şteargă pe pernă. Nu pui mult, să-ţi curgă. Pui o picătură pe deget şi masezi toată pleoapa, insistând pe gene.

Dar e bun si pentru cearcane?

| AikkoxD a răspuns (pentru Andreeajust):

E bun, o să ţi se regenereze pielea din jurul ochilor şi o să scapi de cutele alea inestetice, dar asta după câteva săptămâni de folosire.

Multumesc mult! Deja mi-am cumpart :X