anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este cineva de pe aici lider/coordonator Oriflame? Ma intereseaza daca am posibilitatea, si daca da, cum, sa imi schimb liderul - din motive obiective, eu fiind un simplu reprezentant/consultant. Daca nu se poate "amiabil", iau in considerare si posibilitatea de a nu mai pune comenzi o vreme - astfel devenind consultant inactiv - si apoi de a ma reinscrie, cu speranta ca, la alt coordonator. Dar nu stiu nici care este acea perioada de inactivitate, dupa cat timp un consultant devine inactiv.
In speranta ca ma poate lamuri cineva, multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| AutumnDay a răspuns:

Buna! Ca sa devii inactiv dureaza foarte mult timp, cam un an sau un an si ceva.
Suna la Oriflame si spune ca doresti sa iti schimbi liderul. Eventual gaseste un altul, spune-i ca vrei ca el sa fie liderul tau si el va lua legatura cu Oriflame pentru a te transfera in echipa lui.

3 răspunsuri:
| PeFuga a răspuns:

La Avon dupa 3 campanii in care nu ai facut comanda este automat scoasa din sistem. Apoi te poti reinscrie sub alt lider. Cred ca ceva similar trebuie sa fie si la oriflame. Nu cred ca poti schimba pur si simplu coordonatorul.

| InTheAir a răspuns (pentru PeFuga):

Am aflat intre timp de la un lider: sunt necesare 17 campanii de inactivitate ca sa te poti reinscrie (la altcineva).

| PeFuga a răspuns (pentru InTheAir):

E crunt. E ca si cum ai renunta de tot laughing