Depinde ce metoda de epilare folosesti. Din cate stiu eu epilare definitiva nu exista insa poti sa faci sedinte de epilare cu laser sau cu IPL. Aceste metode distrug radacina si firul nu mai creste. Din ce am citit pe net, laserul da rezultate pe termen mai lung, pe cand la IPL te tine cateva luni. Eu mi-am cumparat un IPL de la Philips si il folosesc deja de 3 luni pe toate zonele. Nu este dureros deloc, aparatul emite niste pulsatii luminoase, singura senzatie este una de caldura in zona respectiva. Trebuie sa il folosesc 8 sedinte, eu sunt la sedinta cu nr 7 si pot sa spun ca nu imi mai creste par deloc.
Nu este asa dureroasa, doar în zona mustații doare, dar imediat trece acea durere. Mi-am făcut eu o ședință și apoi am renunțat.
Nici o epilare nu e definitiva.
Unii spuneau ceva de cancer de piele dar fiecare cu teoria lui.
Dacă ești hipersensibila probabil va fi puțin.
E mai dureros să te epilezi cu epilatorul care smulge firul de păr decât cu aparatul pentru definitiv.
Nici o epilare nu e definitiva. Nu in 1-2 sedinte. Parul va creste iar si iar va trebui epilat. E dureros dar, ce nu sufera femeia ca sa fie frumoasa!
Doar tu o sa aflii după ce te epilezi, daca stai sa cauti pe net informatii fiecare zice ce vrea si mai mult te sperie, mergi si vezi tu pe pielea ta cum se zice, poate e cu anestezie locala, nu poate fi dureroasa ca doar nu te opereaza pe creier
In teorie... NU
sunt mai multe tehnologii noi care folosesc laser, curent electric sau ceva de genul ca sa distruga radacina parului