Nike sunt cei mai buni pentru mine, am totul de la ei si ma bucur, dar original din Olanda, dar merita
Pentru o pereche de 100 lei, niciuna nu o sa fie foarte buna, pentru o pereche de 300-400 lei in sus si nu numai, TOATE PERECHILE DE ORICE FIRMA sunt bune. Excluzand fake-urile.
Eu am o pereche de 80 de lei de Champion, si de simt ca o pereche de 300 lei, foarte calitativi.
Nu cred că e mai bun, dar cu siguranță Nike e un brand mai consistent decât Puma și Adidas. Eu cred că la calitate sunt toate pe acolo, acum depinde doar ce îți place ție cel mai mult.
Eu am Lotto de mai multi ani, inca sunt buni. Am dat 140 lei pe ei. Eu zic ca sunt la fel de buni oricare. Nu trebuie sa coste 300-400 lei neaparat, sunt ok si la 200 lei aproximativ cand sunt reduceri. La pret intreg da, sunt cu 300 lei minim.
Am avut niște colanți de la Puma care s-au rupt după 10-15 purtări. După experiența asta m-am lecuit cu brandu lor
Pe cand Adidas făcea articole sportive, Nike nici măcar nu exista...
Calitatea e bună la toate, atâta timp cât nu sunt făcătură...e pur si simplu o diferență de stil.
Nu te contrazic, nu sunt așa de cunoscător. dar observ acum că majoritatea preferă Nike, respectiv Jordan.
dErEkk întreabă:
Georgian1992 întreabă: