anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este vreun medic dermatolog pe TPU? Va rog sa nu radeti si sa sa raspundeti doar daca sunteti medici dermatologi sau frizeri.Am 13 ani si am cel mai mare par facial din clasa si egal cu al copiilor mari de 15 ani mi se zice barbosu,imi creste repede si e negru ca si desenat cu marcarul,si as vrea sa imi las barba si mustata sa imi creasca( vreau sa am barba mica si uniforma pe toata partea de jos a fetei mustata mare rasucita de tigani {nu sunt rasist}).Asi vrea sa imi creasca mai mare si mai repede. Daca o berberesc cu bicul,sau trebuie sa o rad o sa imi creasca mai repede? Un prieten a spus sa nu fac prostia asta daca vreau mustata ca cica nu mai creste ca se rupe din radacina,insa chiar vreau sa i dau o forma si sa creasca mai repede,nu imi pasa daca trebuie ingrijita des, sunt gata sa o fac si sa o port cu mandrie, vreau doar sa stiu daca a avut dreptate prietenul meu si nu o sa mai imi creasca arul daca ma rad? Multumesc frumos anticipat.

Răspuns Câştigător
| AnnaaaMaria a răspuns:

Păi trebuie să faci diferența: ras înseamnă să folosești lama de ras cum ar fi gilette după cum ai spus tu sau poți folosi cremă, doar că e mai „greu de lucrat" cu ea, însă de la ea nu ai șanse să te iriți. De la astea îți va crește părul mai repede.
Banda adezivă smulge părul și atunci îți va crește mai greu, adică pe la 3-4 săptămâni.
Aparatul de ras are același efect ca bigul, dar ai grijă să nu confunzi aparatul de ras cu epilatorul! La fel, aparatul de ras taie părul de la suprafață, iar epilatorul smulge părul de la rădăcină și implicit va crește mai greu după cum am zis

10 răspunsuri:
| AnnaaaMaria a răspuns:

Nu, nu a avut dreptate prietenul tău. Este imposibil ceea ce spune ellaughing Rădăcina firului de păr nu se află la suprafață, iar la suprafață dai cu lama și de acolo se ia firul de păr, dar rădăcina rămâne și va crește mai mult cantitativ și într-un timp mai scurt dacă te vei rade des

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru AnnaaaMaria):

Si ce ar fi mai bine sa folosesc jiletul, banda adeziva sau aparat de ras?

anonim_4396

Multumesc foarte frumos happy

anonim_4396

Funda si multumesc mult happy

| NoName0x0 a răspuns:

Mai bine foloseste banda de epilat fiindca ai o varsta prea mica pentru barba si o sa se ia profesorii de tine!

| AnnaaaMaria a răspuns (pentru anonim_4396):

Cu multă plăcere, mulțumesc și eu

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru NoName0x0):

Am freza punk cu 1 milimetru prin parti, chiar par a imi pasa ce spun alti despre mine?

| NoName0x0 a răspuns (pentru anonim_4396):

Wow... Mai nou freza te face sa pari ceva anume? Tu ai o gandire puerila, dar vrei barba care sa te maturizeze? Maiii, copile, baga.ti mintile.n cap!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru NoName0x0):

Nu am vrut sa se isce o cearta, imi pare rau daca a sunat mai dubios felul in care am raspuns, si multumesc pentru sfat, doar ca cam la fiecare intrebare, si la cea legata de creasta toti zic ca am stil de drogat si din astea si am cam ramas cu sechele de la ei.Scuze, ma ierti?

| NoName0x0 a răspuns (pentru anonim_4396):

Pt ca ti.ai cerut scuze asa frumos, te iert :* Dar repet: freza nu catalogheaza in niciun fel o persoana. Daca eu m.as rade in tot capul, tu daca m.ai vedea, ai crede ca sunt inteligenta sau e nevoie de alte criterii cu sau fara chelie sa mi se observe sau nu inteligenta? Sper ca ai inteles ce am vrut sa spun...