Nu poti sa faci nimic.
Ce varsta ai? Posibil sa iti creasca mai deasa si uniforma in viitor.
Nu îți crește pentru că nu ai zona sensibila pentru dezvoltarea firului de păr. Eu ceva de genul am citit pe undeva, nu mai știu pe unde.
Dar e posibil ca pe viitor sa imi creasca si in zonele lipsa de pe fata? ma uitasem pe net la zeul vikingilor Odin, deci ala are o barba asa faina, vreau si eu sa imi las macar o data barba asa sa vad cum e, cum imi sta dar na daca am span asta e.
In trecut mai exact in vremuriile de demult se spunea ca un barbat care se respecta pe sine are o barba pe masura, cel putin din ce am citit.
Așa parcă era la egipteni, nu mai știu sigur.
Nu cred că ar fi posibil să îți crească barba, de ce să te mint. Un exemplu bun cred că ar fi chinezii, spun asta pentru că eu nu am văzut chinezi adulți cu barbă. Oare mă înșel eu?
Eu te cred că tu îți dorești o barbă, dar am învățat că nu ai tot ce îți dorești în viața nici dacă ai bani.
"Eu te cred că tu îți dorești o barbă, dar am învățat că nu ai tot ce îți dorești în viața nici dacă ai bani." asta stiu dar voiam si eu sa imi las macar o data sa vad cum imi sta atat voiam.
"Așa parcă era la egipteni, nu mai știu sigur." popoarele barbare spuneau ca "un barbat care se respecta pe sine are o barba pe masura" ce am citit de pe net.
Fiecare cum dorește. Unii se respecta făcând sală, alții tatuand corpul, alții lăsându-și parul lung etc.