Ştiu eu, ce să zic? Prea estetic n-ar fi, totuşi încearcă, poate vei reuşi până la urmă, forţată de împrejurări.
Bună Camy!
Cu puţină ambiţie, poţi slăbi.
Deoarece, după spusele tale am înţeles că nu ai burtică mare, îţi recomand să ţi o dietă mai puţin drastică, dar să nu abuzezi!
Sfatul cel mai important pe care ţi-l pot da e să nu mânănci după ora 18:00 şi să faci mult mult sport!
Cu puţină ambiţie oricine reuşeşte!
Succes.
Nu arata rau..si eu mi-am facut de curand si nu ma pot lauda ca am abdomen cine stie ce lucrat.
Slabesti, apoi piercing. nu-i asa logic? plus ca o sa faci din cercelul ala sau wtf este, un scop. te impulsionezi sa slabesti pentru a-l putea purta.
Pai poti sa faci cateva exercitii ca sa fi tonifiata. Oricum ne se vede urat da-mi cateva poze cu tine daca vrei sa Iti zic mai concret
Nu are nimic, si eu am burtica si am avut pierce. Trebuie sa dai cumva burtica aia jos , abdomene, fara mancare dupa ora 6. E greu. stiu .
Daca bagi piercing cand ai burtica, o scoti in evidenta . Da `o jos, si atunci nu mai ai stres :*.
Simplu putin alergat prin parculet sau ceva abdomene nu stiu incearca si tu daca vrei lasa-mi ID tau si iti dau un video pe youtube care eu l-am facut si m-a ajutat foarte mult, aici nu pot lasa linkul... Sper sa te pot ajuta
Piercing-ul il faci i buric, nu in burtica ) mai treci pe la sala, atunci o sa dai burtica jos si stai chill ca e plin de tipe grase cu piercing in buric si nu-s jenate. Deci, ai putea sa-ti faci linistita
sela_2699 întreabă: