Nivea mann pentru piele sensibila, si eu pateam la el https://www.nivea.ro/noudela-nivea/men-sensitive
Dar sunt la dieta. Nu consum asa ceva decat doar odata pe saptamana 2l suc si o punga de napolitane
Buna. Cred ca ar fi mai util sa tratezi cauza, nu simptomele.Acele bubite apar dupa ras cu lama fiindca cel mai probabil lamele sunt tocite si firul de par este rupt, nu taiat.La nivel microscopic ar arata ca un trunchi de arbore ciopartit cu toporul, in loc sa fie taiat drept cu drujba.O taietura curata nu ar provoca iritatii.
Daca folosesti bic de unica folosinta cu 3-5 lame iti recomand sa treci la altceva (mai ales ca numarul acesta mare de lame agaseaza si pielea) : la varianta clasica din metal, cu cap fix si o singura lama.E mult mai ieftin pe termen lung, trebuie sa schimbi doar lama atunci cand ai nevoie.Se curata si dezinfecteaza foarte usor, are putine componente(de obicei 3) care se pot desface si curata imediat, plus ca e mult mai ok sa dai de 2-3 ori maxim pe o zona de piele cu o singura lama ascutita decat cu mai multe deodata. Aparatul asta promovat in comert, de unica/medie folosinta, e cat se poate de agresiv (daca are 3 lame si dai de 2-3 ori, rezulta ca agasezi stratul protector al pielii de 6-9 ori, iar la 5 lame de 10-15 ori).
Ai vazut vreodata reclama la tv sau oriunde la aparat reutilizabil, din metal, cum poate avea bunicul tau sau in general barbatii dinainte? Eu nu, doar la porcariile din plastic. Sunt unii care fac din asta un hobby scump dar pentru incepatori e foarte ok si unul ieftin la 60-100 de lei.
Lama se poate schimba cand simti nevoia(un set de lame e vreo cativa lei), restul este reutilizabil si nu provoaca inmultirea bacteriilor asa cum se intampla la cele de plastic, printre lamele carora niciodata nu pot curata eficient resturile de produs folosit (spuma de ras, sapun etc) si unde inevitabil raman inclusiv fire de par.Sa stii ca si de la acestea apar iritatiile sau bubitele.
Exista riscul sa te tai? E posibil pana te prinzi de miscarea mainii si de unghi.Dar vor fi cel mult micro taieturi de cativa mm pana te obisnuiesti, nimic horror. Eu nu m-am taiat decat a 3-a oara, la genunchi, fiind pe graba.Si sunt femeie.
Buna. Sper ca am venit cu cateva solutii aici https://beauty-room.ro/......impecabil/