Care-i problema cu încălțările alea? Se poartă și în ziua de azi (nu doar acum 100 de ani), și nu sunt nici pe departe cele mai incomode încălțări.
Am văzut femei încălțate cu pantofi care arată de o sută de ori mai incomozi.
Asa era moda atunci. Acum 100 de ani, nu foarte multi isi permiteau confort. Multi mergeau si in picioarele goale.
Da, da pe atunci asta purtau ziua întreagă, că se purtau și înăuntru. Acum nu porți tot timpul așa ceva
Păi și astăzi femeile care se încalță cu ghetele alea la serviciu nu le poartă toată ziua? Sau crezi că la birou se descalță?
Cred că cele mai multe femei nu poartă genul asta la serviciu! Și apoi în epoca aia cu 100 de ani în urmă femeile le purtau acasa
Astea erau confortabile. Dar de alea din ziua de azi care poarta tocuri de 20 si merg ingenunchiate ca vitele la deal, ce mai zici?
1. De ce crezi ca nu se mai descaltau?
2. Sunt printre cele mai confortabile ghete. Garantat. Daca le-ai avea, nu le-ai mai descalta toata ziua. De ce nu ti se par confortabile?
Buna.Acum sute de ani nu moda era importanta cat utilitatea.De exemplu in majoritatea oraselor nu exista canalizare, fiind un dezavantaj enorm pe langa decorul noroios si alte placeri. Unde crezi ca se arunca galeata cu urina si rahat din moment ce nu existau toalete normale, daramite publice? Oamenii le goleau fix in strada, asadar tocul era cat se poate de important.)
Că pe atunci nu existau gen papuci de casă, plus am citit despre asta de la niste istorici...și din ce am văzut erau niște ghete tare înguste, talpă tare cred, și cu tocul ăla, să porți ziulica întreaga zău nu știu!
Existau "gen ceva". Erau si niste papuci care se foloseau in casa. De ce crezi ca e inventia mileniului III? Si apoi, in ghetele alea, care repet, sunt comode, nu stai tota ziulica. Numai cand iesi din casa (serviciu, magazin, vizite, etc).
anonim_4396 întreabă: