| Goddessss a întrebat:

Fetele, aveți niște sfaturi de make-up? mai bine spus niște secrete?

10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adica, ce sfaturi. Cauta pe internet sa vezi ca trebuie sa folosesti anumite produse pentru pielea si culorile care le ai. Unele provoaca alergii, si daca vrei machiaj complet, e greu de explicat (si nu vreau sa-mi bat capu cu astea, nu stiu cum reusiti sa purtati tot felul de chestii pe voi, mai ales vara).

| Celcestietot a răspuns:

Unul dintre secrete ar fi că, machiajul le face pe unele fete să creadă că aceea este chiar fața lor de drept, ci nu una împrumutată rolling on the floor rolling on the floor.

| Goddessss explică (pentru anonim_4396):

Eu care port doar mascara si ma dau doar cu un baton corector?

| sopranaCadaverica a răspuns:

Cauta pe YT, gasesti orice acolo

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Celcestietot):

Pai eu nu am nevoie de falsitate.
Eu chiar trebuie sa imi "tund" sprancenele, unele le deseneaza cu creioane.
Mi-am pus de ceva ori rimel pe gene, aratam de ma speriam de mine, am gene lungi si dese fara. Nu stiu de ce ma gandeam la picioare de gandaci cand le vedeam rolling on the floor
Eu trebuie sa ma dau cu contur jos la ochi din cauza la ochii mari, forma de sperietoare. Mai astupa, nici eu nu imi suport ochii.
Cand eram adolescenta, vai am verisoara aia tafnaosa care primea "de la tata" si arata ca o vedeta de la tv. Acum mi se pare prostesc ca unele ajung tocmai la 30 la stilul ei de adolescenta. Aia isi dadea cu mult rimel si arata oribil, am vazut niste poze pe net cu ea anii trecuti tot la fel face. A fost genu acela de fata crescuta in puf dar la machiaj nu se pricepe deloc la feminitate. Isi facea fata portocalie desi avea pielea alba, si apoi incepuse cu "solar" ( da minora. nu stiu daca se numeste altfel, asa a folosit ea cuvantu). Asa, a fost faza cu ea ca se ruja deseori si avea un ruj de culoare inchisa, si vai ma simteam mandra de culoarea mea naturala. Plus ca cineva pe net mi-a facut si un compliment. Nu ma gandeam la machiaj, de fapt uram felu in care aratam. Si mai ales ca eu am fata naturala ce se chinuie unele se stramba in poze. Chiar imi venea sa plang mai devreme cand le-am vazut pe unele pe la stiri, ca vai toata lumea poate sa fie eu "falsa" si eu nu pot avea o viata mai buna. Nu sunt mandra de "halu" in care arat, deoarece lumea se comporta "aiurea" cu mine din cauza asta.

| Biciclistul5242 a răspuns:

Nu pot intelege de ce voi va machiati
Inteleg pui asa un picut din fiecare ca na, esti fata si trebuie sa fii fină, delicata si de-astea dar deja cum faceti voi e...NO COMENT
Cele mai multe fete din ziua de azi pun pe fata 1kg de glet
Deci decat sa fi asa de alba decat peretele mai bine naturală
Sincer nici nu imi plac fetele care is machiate in exces si cele mai multe asa is

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Goddessss):

Pai, daca ai cearcane iti trebuie corectorul ala. Si se foloseste cu fond de ten, si trebuie sa folosesti anumit fond de ten pentru tenul tau, si pudra se pune peste fond de ten. (mama mea facea greseala sa isi dea ori pudra ori fond de ten). Trebuie sa vezi tutoriale complete sa iti explice cum functioneaza fiecare produs cum sa-l folosesti.
Mama mai facea si greseala sa-si dea cu creionu pe toata buza, se foloseste doar pentru contur.
Trebuie sa te uiti pe tutoriale ca sunt multe de zis, se creeaza un fel de iluzie folosind culorile, depinde de formele care le ai si ce iluzie vrei sa creezi.

| aneliram a răspuns:

Cărți, caută pe Youtube ca sunt destule.
Un sfat: dacă machezi ochii strident fă-ți buzele cu o culoarecât mai naturală, deloc mai bine, dacă favi buzele cu o culoare stridentă machează ochii cât mai puțin.
Negrul mult face ochii să pară mai mici, albul mai mari. Fardul se aplică mai bine dacă dai cu puțină cremă pe ploape, dacă vrei gene mai mari, după ce aplici rimelul și acesta se usucă pe gene, dă-i iar cu rimel mai mult spre vârfl genelor ca să le lungești.

| Nemessys a răspuns:

Da. Sa nu o mai faci.

| Celcestietot a răspuns (pentru anonim_4396):

Fb, eu ma refeream la nesimtitele arogante si fandosite in principal. Vezi, merge si fara machiaj cu complimente inainte, adevaratii oameni inteligenti vor aprecia o femeie fara nicio adaugare (nu ca ar fi ceva rau asta). La stiri apar tot felul de specimene teleportate din alta dimensiune, ca asa ceva nu prea vezi in societate laughing laughing. Poti fi mandra si fara parerea altora.