Nu folosesc produsele companiilor care testeaza pe animale. De obicei comand pe internet. Din magazine cumpar Clarins, eu sunt multumita de ele, mai putin de rujuri, am senzatia ca sunt prea uscate.
Paletele de la make up revolution sunt destul de pigmentate și pentru banii dați e chiar afacere
Imi plac produsele de la essence ( preferatul meu este un tuș )
Un brand fain tot pe zona de drugstore e catrice.
Salut!
Vai,ce de fite pe aici!
Chiar nu a inteles nimeni ca intreba despre makeup pe buget?
Makeup Revolution.Am multe de la ei.Paletele sunt grozave.Ieftine si bune, dar au fallouts(adica, cade fardul sub ochi), dar depinde si cu cel il aplici.Sunt destul de pigmentate.
Are si Essence produse bune.Mascara,ruj,oje.Fardurile sunt proaste rau.
Cand imi cumpar orice de pe net intai imi fac temele.Intru pe 10 site-uri ca sa vad recenzii, poze.
De la Wet'n'Wild acum am Comfort Zone.Imi place de mor fardul dual chrome(albastru-maro), dar este o paleta pentru brunete.
Am un dupe Modern Renaissance de la Makeup Revolution-Velvet Rose, dar cred ca ce ai tu este mai bun.
Ca mascara acum am Essence Princess Volume Lash, urmeaza Kevyn Aucoin Volume(l-am primit ca nu eram nebuna sa dau atatia bani pe el) si mai vreau sa-mi iau L'oreal Paradise Lash Extatic.
Daca vrei sa cauti review-uri iti recomand makeupalley.com.Acolo sunt tot dragodana.
Goddessss întreabă: