| rabbit2014 a întrebat:

Fetele TPU, imi puteti spune si mie niste mastipt cresterea parului cu ulei de masline,miere, ou sau orice, pana acum m-am spalat cu bere si este foarte buna,numai ca mi-a inchis parul foarte mult, eu fiind blonda. As vrea sa schimb. Stiu una eficienta de creste 5 cm pe luna dar nu gasesc ce imi trebuie, anume praf de mustar, pana gasesc vreau ceva cuulei de masline sau miere. Va pup

Răspuns Câştigător
| Lavinie a răspuns:

-> Uleiul de jojoba
Aplici cateva picaturi la radacina parului, lasi cateva minute sa actioneze si clatesti cu apa calduta.

-> Germeni de grâu, Aloe Vera şi Lapte de Cocos
Amesteci ¼ ceaşcă de germeni de grâu cu ¼ ceaşcă de aloe vera şi ¼ ceaşcă de lapte de cocos şi se foloseşte ca un şampon.

-> Uleiul de mentă
Atentie! Se dilueaza uleiul de menta: o picatura de ulei menta/lingura de apa. Nediluat, poate deveni iritant pentru scalp.
Il aplici pe scalp si masezi. Se spala cu apa calduta.

-> Uleiul de lavandă/ Apa de lavandă
- Daca ai la planta, poti proceda în felul următor: pui câteva ramuri de lavandă într-un recipient de sticlă şi acoperi cu ulei de măsline extravirgin. Lasi la loc răcoros şi întunecat timp de 3-4 săptămâni, după care folosesti uleiul rezultat zilnic pentru masajul scalpului. Se aplică şi se lasă peste noapte iar dimineaţa se va spăla părul cu un şampon organic cu acţiune blândă.
- Apa de lavandă (fierbi o cantitate mică de apă, adăugi câteva ramuri de lavandă şi lasi la foc mic timp de 20 de minute, după care răcesti continutul). Aplici pe părul spălat întocmai ca apă pentru clătit. Aceasta va da un parfum plăcut părului şi luciu.

-> Ulei de rădăcină de brusture
Aplicare si clatire.

-> Serenoa repens
Poate fi găsită sub formă de unguent, capsule, tincturi sau ceaiuri. Aplicare, clatire.

-> Urzica
O poti combina cu Serenoa repens.
Urzica poate fi găsită mai ales sub formă de capsule, poate fi pregătită şi în casă: frunzele de urzică sunt acoperite de ulei de măsline şi ţinute într-un borcan de sticlă timp de 2-3 săptămâni, după care se masează scalpul.

-> Rozmarin
Ai nevoie de ceva pentru pastrarea culorii naturale a pielii, asa ca ar fi bune frunzele de rozmarin. Le fierbi iar cu apa rezultata iti clătesti zilnic părul.

12 răspunsuri:
| Lifegreen a răspuns:

Poti incerca ulei de ricin+vitamina A

| dryft3r a răspuns:

Multa vitamina A. Sta la baza radacinii parului. Dupa aceea ulei de masline si richin. Berea ti-a inchis parul din cauza drojdiei.

| Masulica a răspuns:

Scuzee....imi spui si mie reteta aia care creste 5 cm pe luna?big grin

| Masulica a răspuns (pentru rabbit2014):

Asta o stiam si eu
dar oricfum iti multumesc, dar chuiar 5 cm pi luna?

| Teodoraa6 a răspuns:

Eu imi daf o data pe satamana ( asta daca nu sunt lenesa) masca cu ulei de masline,galbenus, vitamina A si E, miere de albine, scortisoara si zeama de lamaie. Este buna, face arul foarte muale

| AndreeaEeeea a răspuns:

Cumpara-ti samponul FAVISAN-pentru cresterea parului, de la plafar! e cel mai bun! costa 12 lei happy

| rabbit2014 explică (pentru AndreeaEeeea):

Dar eu nu sunt Romania sad

| rabbit2014 explică (pentru Masulica):

Pai asa zic toate fetele, de aia vreau sa o incerc si eu, ma gandesc ca totusi creste ca e mustar cu zahar happy

| Masulica a răspuns (pentru rabbit2014):

Ea ajuta doar la cresterea parului sau si a imbogatirea lui?

| rabbit2014 explică (pentru Masulica):

Ambele

| Masulica a răspuns:

Buna...ai incercat aceasta masca?
cum e?
big grin