| BiuL a întrebat:

Fetele v-ati vopsit vreodata genele? ma duc la mare si m-am gandit sa mi le fac dar nu stiu daca merita. se observa vreo diferenta? cat tine efectul? cam cat costa, aproximativ cat vopsitul sprancenelor?

11 răspunsuri:
| Naяutσ a răspuns:

De ce ai vreai sa-ti vopsesti genele?
Le ai de o culoare mai deschisa?

| Birlik65 a răspuns:

Iubita...exista waterproof pentru gene orice culoare vrei...este mai ieftin, sanatos si durabil.

| zuzualina a răspuns:

Da.

Acum depinde... daca le ai maronii si le vrei negre s-ar cam vedea diferenţa.

Daca este o culoare apropiata de negru... nu prea.

Eu mi le-am vopsit doar putin nu cat sa se vadă un negru intens şi am dat cam 200-300 lei

| zuzualina a răspuns (pentru zuzualina):

Nici nu am facut-o în tară... ci in America/New York cand am fost in vacanţa. ( acum aprox. 1 lună).

| BiuL explică (pentru Naяutσ):

Nu. De curiozitate. Cica arati ca si cum ai fi data mereu cu rimel, iar la mare chiar nu vreau sa port mereu mascara dupa mine.

| BiuL explică (pentru Birlik65):

Am mascara waterproof, si nu cred ca exista decat vreo 6 nuante, dar nu conteaza ca eu oricum le vreau negre. Ideea e ca la plaja mi se pare aiurea sa te duci machiata si nu am chef la mare sa port tot timpul dupa mine rimelul... mai bine sa par aranjata de cand ma trezesc dimineata...

| BiuL explică (pentru zuzualina):

Nu,sunt negre. Deci asa nu prea are sens? Nu arata ca si cum ar fi rimelate?

| Birlik65 a răspuns:

Daca vrei neaparat sa le vopsesti ia-ti Henna negru, tine.e de durata!

| Birlik65 a răspuns (pentru BiuL):

Ori cumpara gel de gene, e mai curat si nu se intinde pe ochi!

| lavyyyyyy a răspuns:

Da se observa te tine aproximativ o saptamana si aici unde ma fac eu costa 17 lei vopsit+pensat (Bucuresti abbate)