Si mie mi se intampla exact aceeasi chestie.Eu pun mare pret pe haine si in general pe stil.Asa ca atunci cand ma imbrac simplu consider ca sunt banala si ca nu ies in evidenta, ca nu exprim nimic prin hainele mele si prin still acela care e foarte des intalnit.
Pur si simplu. daca nu sunt machiata si aranjata nu pot sa ma simt bine in pielea mea
:*
Bună.
Chiar dacă se spune că haina face pe om, mă simt bine îi ținuta pe care o am, fie sport, fie elegant.
Frumusețea nu constă numai în ținuta vestimentară, ci și chipul, părul, mersul, parfumul, etc. pot întoarce capul.
Pa, pa.
Uite eu ma simt frumoasa imbracata si in pijamale! Si AM incredere in mine, nu trebuie sa fiu pe tocuri si fuste stramte
Daca vrei sa fii imbracata elegant, uita`te la ce se poarta sezonul asta pe paginile de facebook ale revistelor, caselor de moda etc. insa eu nu sunt de acord cu tine. daca o fata e frumoasa, e frumoasa si gata. nu conteaza cum se imbraca. daca lumii nu ii place, la revedere. insa eu nu cred ca prietenele tale cele mai bune tin cont de asta, ci de ce fel de persoana esti. si inca ceva: daca totusi vrei sa iti schimbi stilul, nu te imbraca sexy. deloc. si aici zic in privinta baietilor. cel mai bine e sa porti haine casual-sic. ca daca te imbraci sexy, o sa te priveasca precum o marfa de pe raft(si asta nu e bine deloc; se dau la tine, iti place si ei sunt neseriosi). daca te imbraci casual-sic, baietii nu o sa se dea la tine ca si cocalarii, ci o sa se poarte mai matur. asta depinde, bineinteles, si de cum te comporti cu ei.
Exact!
Nu ma imbrac sexy:|
http://www.google.ro/......tp?/imgres
Genul asta
Dra sexy NEVER!
mULTUMESC DE SFATURI:*
Pai stilul asta e foarte tare! cam asa ma imbrac si eu si se poarta.
kalakkas întreabă: