Nu sunt fata,dar iti pot da niste sfaturi,in primul rand cea mai nesanatoasa metoda prin care poti slabi este infometarea,daca te infometezi,slabesti,apoi...o sa te ingrasi al loc, si iarasi o sa te infometezi ca sa slabesti i tot asa, facand asta te ingrasi mult mai repede si mai mult, pentru ca, corpul tau dupa ce incepis a te infometezi a 2 oara incearca sa retina cat mai multe grasimi pentru ca va sti ca nu-l vei mai hranii cum tebuie.(si nu zic de la mine, m-am uitat la documetare si alteel).Iar a doua chestie este ca lumea tine regim O PERIOADA, ca sa slabeasca apoi ei vor sa ramana asa insa sa nu mai tina regim, chestia este ca odat ce incepi sa mananci sanatos si altele, trebuie sa devina un mod de viata.Insa nu trebuie nici o data sa te infometezi, incearca se eviti grasimile, sa mananci multe fructe sa be multe lichide si sa faci mult sport.Si sa eviti toate alimenteel din comert gen fast-food, cipsuri si altele.Rezultatele nu vor fi imediate insa se vor vedea peste ceva timp.
Eu ma gindesc sa fac 2 zile din saptamana zi in care maninc doar fructe legume si beau suc... dar nu stiu daca e ok? am inteles ca ajuta? tu ce zici? intr-adevar am tinut foamete si acu m-am ingrasat mai mult.
Sincer nu sunt doctor, si nu iti pot da sfaturi mai precise decat cele standard(adica sa mananci sanatos etc.), insa cel mai bine este sa consulti un nutritionist, sau cineva care se pricepe in domeniu, pentru a fi sigura ca sanatatea ta nu este pusa in pericol.Nu ar trrbui sa te iei niciodata dupa auzite, insa dupa cum am mai spsu consulta o persoana cu speialitate in asa ceva si fa mult sport.
mdc98 întreabă: