| Delocimportant a întrebat:

Fetelor, am o intrebare pentru voi: ce parfum sa aleg pentru iubita mea, Tomorrow sau Little Red Dress?
Tomorrow stiu cum miroase, e awesome, insa Little Red Dress nu stiu cum miroase.
Care e mai bun?

Răspuns Câştigător
| Adry05 a răspuns:

Daca tot e iubita ta eu zic sa investesti putin mai mult si sa-i iei macar ceva de la Guess, pe care-l gasesti pe la 70-80 pe aoro. happy

29 răspunsuri:
| And456 a răspuns:

Tomorrow miroase mult mai bine decat little red dress. Insa mai bine decat acestea miroase Premierre luxe, care este tot de la avon.

| Delocimportant explică (pentru And456):

Premierre Luxe, am gasit pe site-ul de le Avon, doar in versiunea de 30 ml. Numai asa este? Eu voiam ceva la 75-100 ml. Totusi, recomandarea ta este sa aleg Tomorrow?

| AndCat26 a răspuns:

Eu zic ca Tomorrow pentru ca il am.si eu si miroase super. Little Red Dress este parfum nou lansat insa nu mi se pare ca miroase atat de wow.

| Delocimportant explică (pentru AndCat26):

Inca ceva: Avon sau Oriflame? Care este mai de calitate? Pe site-ul de la Oriflame, sunt multe pareri cam la fiecare parfum, insa, pe Avon nu gasesc asa ceva.

| justanotheruser99 a răspuns:

Categoric Tomorrow. E genial. Nu spun ca celalalt miroase nașpa, insa nu se compara cu asta. In general parfumurile de la Avon sunt de calitate, pe cand cele de la Oriflame nu prea. Am încercat mai multe de la Oriflame, dar pur si simplu nu le poți folosi nici ca odorizant de pantofi... Deci, eu spun sa mergi la sigur. Alege Tomorrow.

| annaxz a răspuns (pentru Delocimportant):

Nu conteaza asta, parfum are acelasi miros. fie ca alegi oriflame sau avon. mi am comandat acum ceva vreme lrd de la avon, apoi de la oriflame. n a fost vreo diferenta

| And456 a răspuns (pentru Delocimportant):

Am căutat pe net Premierre luxe si am găsit la 50 de ml. Crede-ma, parfumul acesta miroase super si sigur o sa ii placa. Daca nu-l vrei pe acesta cumpara-i Tomorrow sau Attraction sau Today. Acestea, dupa parerea sunt cele mai bune parfumuri avon. Alege tu. Sper sa o faci fericita!

| AndCat26 a răspuns (pentru Delocimportant):

Produse bune.sunt si la. Oriflame si la Avon.

| Lioana a răspuns:

Sustin si eu Premiere Luxe.

| And456 a răspuns:

Daca tot nu te-ai hotarat in privinta parfumului. Cred ca ar fi foarte frumos sa ii iei iubitei tale un colier, pe care sa il pui tu la gat. Eu consider ca ar fi un gest mai romantic, pe care ar putea sa il aiba mai mult timp decat un parfum. Si in plus orice fata are parfumuri si daca nu o sa ii placa aroma parfumului? Un lantisor, daca reusesti sa ii iei unul de argint sau aur il va avea mult timp.

Frate, stii care e problema?
Nu stiu ce sa ii cumpar. Urmeaza sa ma intalnesc pentru prima data cu ea. Oricum, e o relatie nasoala, care nu cred ca va duce nicaieri. Eu, de fiecare data cand m-am dus la o intalnire, ma duceam cu o floare, cel putin.
Acum trebuie sa mergi cu BMW-uri, ca sa fie multumita.
Sunt in ceata.

| Lioana a răspuns:

Totusi de ce vrei sa ii iei parfum? Fetele isi aleg singure parfumurile. Mie personal nu mi-ar place sa aleaga altcineva cum sa miros. Din toate parfumurile pe care le-am primit pana acum nu mi-a placut niciunul.

| Delocimportant explică (pentru Lioana):

Poate ca voiam sa o surprind, si speram sa fie intr-un mod placut. Nici mie nu imi place sa imi aleaga cineva ceasurile. Da, te inteleg ce vrei sa spui.

| Lioana a răspuns (pentru Delocimportant):

Daca e prima intalnire ar fi bine sa nu-i duci altceva decat flori. Mai mult e prea mult.

Sunt prea prost, sa stii. Sunt disperat. Ma simt singur. Nu reusesc nicicum sa am o iubita. Vreau sa las o impresie buna.
Sa stii ca nu e vorba de bani. Nu imi pare rau daca dau 1-2 milioane (lei vechi) pe un cadou, pentru prima intalnire.
Banii ii fac la loc, insa, ea daca ma dezamageste, pierde respectul meu, si imediat ii zic "pa".

Te inteleg cand spui ca esti derutat... Daca e prima intalnire du-i un buchet de flori. Nu-i lua parfum sau altceva. Daca nu e fata care iti trebuie si se gandeste doar la cadouri, las-o.

Pentru o impresie buna trebuie sa lucrezi la aspectul tau, la cum te imbraci, la cum te porti, la cum vorbesti. In nici un caz sa nu apelezi la partea materiala. E ca si cum ai vrea sa fii ales pentru bani. Nu cred ca vrei asta.
Iti sugerez sa fii relaxat, sa zambesti si sa fii sigur pe tine.

Nu, nu cred ca profitoare. Chiar mi-a zis, de multe ori, ca nu e materialista, si ca nu vrea cadouri. Nu ma deranjeaza ca dau banii pe un cadou, dar ma deranjeaza cand ajung la concluzia ca mi-am pierdut timpul, in zadar, cu o fata.

In ceea ce priveste maniera mea de a ma exprima, cred ca nu intampin dificultati.
De respectat, si sa respect.
Din pacate, relaxat nu prea sunt, si nici sigur pe mine. Nu am deloc incredere in mine. Sunt foarte dezamagit.

Incearca sa nu astepti prea mult de la intalnirea asta. Ia-o asa cum e, o ocazie de a petrece putin timp cu o fata, fara sa te astepti la un anumit rezultat. Poate asa te vei simti mai relaxat.

Esti indragostit de ea? O iubesti sau doar te simti atras fizic de ea?

Imi place mult, e foarte inteligenta, pentru varsta sa. E o fata respectuoasa, manierata. Insa, poate ca am eu prea mari pretentii de la ea. Poate nu trebuia sa ma implic asa mult, poate ca nu trebuia sa sper la o relatie cu asa fata. Nu e suficient de matura, atunci cand e vorba de iubire. Fizic- o consider enorm de frumoasa. Imi place mult. Pentru a iubi pe cineva, e nevoie de timp si multe altele.

Sunt prea disperat, si de aceea vreau sa se intampla totul dintr-odata. Nu prea mai am rabdare. Vreau totul sau nimic.

| MihaelaDart a răspuns:

Nu trebuie sa te ghidezi la ceva mai scump, gasesti si ieftin ca sa persiste si sa miroasa foarte frumos.
Ambele firme Avon sau Oriflame ofera parfumuri bune. Poti opta si de la FM (Federico Mahora) sunt ieftine care sunt facute din aceleasi esente care le gasesti prin mall-uri parfumurile scumpe precum J'Adore. Bulgari, Guess, Armani etc. Sunt ieftine din cauza ambalajului si firma se adreseaza tuturor categoriilor de oameni pentru a le achiziona.
Si ca sa iti spun diferentele dintre cele 2 parfumuri, pe Tomorrow l-am incercat de multe ori, desi Little Red Dress nu-l stiu, desi in locul acestuia l-am avut Little Black Dress care ti l-as recomanda. Ori Femme de la Avon este la fel de bun. Dintre toate 3 parfumuri de la Avon mentionate, as mai alege pentru a a doua oara Femme.

| MihaelaDart a răspuns (pentru annaxz):

Gresit. Parfumul nu are acelasi miros. Fiecare piele percepe altfel mirosul. Tu il poti simti de proasta calitate, pe cand alta persoana sa-l simta de o buna calitate. Totul tine de ph-ul pielii, niciodata nu poti simti la fel.

| Odysea a răspuns:

Tomorrow miroase minunat!

Graba strica treaba!

| oFataAnonimaa a răspuns:

Little Red Dress e un parfum penal. L-am încercat din broşură. Nu-i lua parfum, e doar o fată. Poate pare diferită, dar, cine ştie, poate e doar ca restul cu adevărat. Tu îi iei un parfum şi ea ce-ţi ia? Doar vine la întâlnire şi gata.

| Delocimportant explică (pentru oFataAnonimaa):

Eu vreau doar sa las o impresie buna.
Nu ma deranjeaza ca vine fara cadou la intalnire. I-am spus deja ca nu vreau sa imi daruiasca nimic. Nu am nevoie de cadourile unei femei, pentru a-mi dovedi ca ma iubeste.
Am primit mai demult si mici atentii, si, dupa un timp, m-a lasat pentru altul. La ce imi foloseste ca mi-a dat cadouri?
Oricum, daca e sa isi bata joc de mine, ea are de pierdut. Eu pierd niste bani, dar ii fac iar. Insa, ea, daca isi bate joc de mine, pierde respectul meu...pentru totdeauna.