anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fetelor, am si eu o intrebare. in ultima vreme, desi am tenul destul de fin, mie mi se pare ca nu este suficient de curat. ma spal pe fata foarte des, dar nu folosesc niciun produs. imi puteti recomanda ceva? eu ma gandeam la un peeling facial, dar nu am mai facut asta pana acum si nu stiu nimic de rezultatele obtinute in urma unui astfel de proces si nici ce produse as putea folosi. va rog, astept sugestiile voastre, cele care sunteti in tema happy.

6 răspunsuri:
| MissD a răspuns:

Garnier pure. e bun masmug da daca nu vrei s dai banii cand faci baie te dai cu pasta de ras si apoi cu sare fina si freci. iti face tenul mistosmug si puncte negre mai putine.

auran
| auran a răspuns:

Sau mai natural si mai ieftin, iti umezesti fata si o freci cu malai prin miscari circulare, o clatesti apoi cu apa calduta si o hidratezi cu o crema.

aqualuna
| aqualuna a răspuns:

Amesteci nişte mălai cu tărâţe, cantităţi egale, într-o jumătate de cană, le opăreşti cu ceai de muşeţel, le laşi cam 1/2 oră, astfel încât se umflă puţin şi nu mai sunt atât de abrazive şi te freci pe faţă, preferabil după ce ai făcut baie, când porii sunt deschişi-curăţă faţa, înlătură celulele moarte. După aceea poţi folosi o mască potrivită tenului tău şi la sfârşit o cremă. Eu aşa procedez o dată pe săptămână şi sunt mulţumită de efecte.

| Lora_6439 a răspuns:

Sapunul cu sulf curata fata de impuritati, microbi etc. Se gaseste la farmacie si e pana in 3, 5 lei. happy

| Dizzy a răspuns:

Am si eu aceeasi problema.am inceput folosesc un gel de curatare cu dubla actiune.de la avon(clearskin). acum depinde de ten. dar pentru mine functioneaza.winking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sau incearca zatul de cafea.este f bun.eu imi dau pe tot corpul si face minuni:X