| nexus1 a întrebat:

Fetelor, cum va place sa va machiati zi de zi: natural sau strident?
Adica ce si cate produse folositi de obicei? happy

11 răspunsuri:
| forever4you a răspuns:

Adopt stilul natural, nu ma machez decat la petreceri, nunti. Chestii de genul si nici atunci nu ma machez strident.

| Roksii a răspuns:

Si eu ma machez doar la petreceri si la zi mai speciale, si prefer stilul natural. Folosesc doar tus si rimel happy

| Missie997 a răspuns:

Eu de obicei ...nu ma machez strident... in fiecare zi ma machez mai natural ..pentru ca nu am de ce sa folosec si fard si creion sa le pun pe toate pentru ca imi incarca prea mult fata. Asa in fiecare zi poti sa te dai cu fond de ten, rimel si putin creion (eu folosesc putin pe sprancene happy happysau poti sa dai cu fond de ten si sa-ti faci niste codite la ochi..foarte simpluhappy

| lydiaioana a răspuns:

Pe timp de zi, este mai ok sa fii naturala decat stridenta! da dovada de maturitate si inteligenta! un fond de ten, strugurel si putin rimel sunt foarte ok!

| CristinaH a răspuns:

Buna! Eu am stilul natural, dar ma spal pe fata cu un sapun ''Protex'' pentru nu a avea cosurisi daca ma machiez folosesc un simplu strugurel si putin fard de pleoape, dar nu foarte strident big grin

| LoveLebadaa a răspuns:

Buna draga mea kiss! Eu port un machiaj natural de obicei, doar cu gloss si rimel. Imi place sa-mi "alungesc" mult genele dar sa nu le incarc, mi se pare ca da un aer de...Barbiehee hee. Iar la evenimente speciale folosesc fond de ten, corector, tus negru, rimel si ruj. Pupici! happy

| Aimèeeee a răspuns:

Natural. Nu folosesc prea multe happy tus, rimel, gloss si cam atat. Fara fond de ten pentru ca nu face bine mai ales in timpul zilei si nici nu-mi place.
Baietii prefera mai mult fetele naturale.

| IrinaAniri a răspuns:

Eu prefer stilul scene (adica emo laughing ) cu mult negru la ochi, dar cum nu ma pot machia asa in fiecare zi ma multumesc cu conturatul ochilor cu negru (in special pe linia apei) si optional un fard gri sau in nuante naturale. imi acopar cearcanele cu un anticearcan (wake me up daca ai auzit de el) si imi acopar imperfectiunile cu corectorul de la miss sporty, rareori folosesc bb cream pentru iluminarea unor zone sau pudra bronzanta pentru a imi contura fata. pe buze folosesc intotdeauna un balsam (cele de la nivea sau balea sunt cele mai bune) si rareori un ruj in culori naturale, niciodata gloss, il urasc. aa, era sa uit, in general imi conturez sprancenele cu farduri de sprancene. tu ce folosesti? happy

| caus3lov3ya a răspuns:

Heyooo.:* ma machiez mai strident gen smokey eyes cand ies seara la intalnire cu iubitul..petreceri. insa in zilele normale apelez la un fond de ten de la giordani eu nu am absolut nicio imperfectiune pe fata dar am cearcane permanent si cum anticearcanul nu ma ajuta deloc apelez la fond de ten. daca dau doar la cearcane se vede diferenta de nuanta asa ca sunt nevoita sa dau pe toata fata sad stiu ca imi stric tenul dar. daca imi puteti spune un anticearcan bun v-as fi recunoscatoare..si revenind pudra nu folosesc niciodata pentru ca face tenul poros si urat. mai folosesc tus negru si rimel :X ador genele cum zice LoveLebada de barbie asa ca rimel destul puntonguelaughing) si mai folosesc un lucuiu de buze transparent ca sunt blonduta si nu imi sta bine cu culori tongue cam atat...tu ce folosesti

| MariaKTA a răspuns:

Natural sau poti sa te machezi cu fond de ten rimel si din astea

| AikkoxD a răspuns (pentru IrinaAniri):

Off:Scene nu înseamnă emo. Nu mai faceţi confuzia asta. Şi eu am fost 50% scenelaughing doar că nu mă dădeam cu mult negru, ci puţin.

on: Nexus, folosesc doar creion dermatograf, rimel şi ruj ceva. N-am deloc probleme cu tenul aşa că n-am nevoie de fond de ten şi anticearcăn.

Întrebări similare