anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fetelor, de ce va place atât de mult sa va machiati? Credeti ca naturale sunteti urate, sau...

25 răspunsuri:
| Geanin a răspuns:

Serios? Pui intrebarea la B&F?

| KoJoe a răspuns:

Shingeki no kyojin.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Geanin):

Am gresit si eu. Sunt una lnga alta. :]] hai ca modific eu cumva.

| Pricked a răspuns (pentru KoJoe):

Attack on kojoe

| Croampa a răspuns (pentru Pricked):

Ala-o urat rau! I don't want to see

| Amegadaisuki a răspuns:

Ca vor sa lucreze in constructii asa ca isi trag glet pe fata laughing))

| L1feDRAIN a răspuns:

Ce ai de cind?

| KM3 a răspuns:

Eu cred ca machiajul este bun atata timp cat nu este folosit in exces. Eu una ma machiez mai tare numai daca ma duc la o petrecere sau la o nunta, in rest, ma machiez din cand in cand si foarte putin. Discret chiar. Trebuie sa te uiti foarte atent la fata mea ca sa zici ca sunt machiatahee hee.
Eu cred ca domnisoarele care se machiaza in exces si in fiecare zi, n-au incredere destula in frumusetea lor, si aleg sa isi puna o masca :3 Cand ma uit la ele, cateodata chiar ma simt complexata... Dar imi trece repede happy
Oricum, daca o fata se machiaza, este prea falsa. Daca nu se machiaza, este vazuta mai uratica. Nici cum nu-i bine :3

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru L1feDRAIN):

Ce am?

| L1feDRAIN a răspuns (pentru anonim_4396):

Dupa cum ai scris intrebarea, ai de gind sa te machiezi?

Ma gindesc si eu, chiar daca nu prea cred.

| OoBunnyoO a răspuns:

Eu personal, cred ca atunci cand esti machiata pur si simplu dai senzatia de un aspect ingrijit. La fel cum te pieptani sau te coafezi inainte sa iesi afara, cum te speli pe dinti sau cum iti pui alte haine decat cele pe care le porti in casa etc.
Evident, ma refer la machiajul natural, nu cel in exces care iti schimba toate trasaturile fetei.

anonim_4396

Omule, sunt urata machiata. Urăsc fardurile. Sau alte chestii. Poate doar corectorul îl accept. Am pus prima data întrebare "cine îmi da un anime bun?" Si am greait categoria si dupa am modificat cu asta. E primul lucru care mi-a venit in minte. laughing

| Eduaard a răspuns:

Ca să știți, fetelor, nu tuturor băieților le plac fetele machiate laughing

Okay, de fapt, urasc fetele care exagereaza cu machiajul, poate un pic sa te imbunatateasca, nu prea de tot sa te faca papusa laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Eduaard):

Unele zici ca-s maltratate. I don't want to see mai ales alea cu sprâncenele negre si ascutite zici ca-s diavoli tasmaniani. laughing

anonim_4396

Mie nu-mi sta bine nici cu un pic. :]] bine...de fapt nu-mi place mie, ca-mi zic altii "Barbie" (。-`ω-)(--〆)

| Ruxandra15 a răspuns:

Eu nu suport sa ies din casa fara conturul fetei. Am fata rotunda fara sa stii unde se termina osul obrazului, neavand aceea umbra. Machiajul inseamna corectare. Era un timp in care imi faceam cateva fire de par in sprancene cu fard dar acum le am mult mai pline. Sa umblii cu jumatati de sprancene nu e frumos nici pentru ochiul privitorului dar nici pentru tine.

| Eduaard a răspuns (pentru anonim_4396):

Dacă o vezi noaptea te sperii rolling on the floor

| Pricked a răspuns (pentru Croampa):

Ba nu o!
T^T!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Eduaard):

laughing) ce simplu e pentru ele de Haloween

"Barbie"

rolling on the floor

| apz a răspuns:

Un machiaj care îți pune în valoare trăsăturile frumoase, se acceptă. Un machiaj care atrage atenția pe stradă (și nu din cauză că ești tu frumoasă, ci din cauză că machiajul e strident și nepotrivit) arată cât de turbată poți fi după fond de ten, pudră și ruj roz. O cremă de zi, un rimel dat într-un singur strat pe gene. Cred că sunt suficiente. Machiajul nu este o necesitate.

| Soowhaat01 a răspuns:

Eu foarte rar ma machiez, pentru ca nu prea imi place. Nu ma consider urata fara machiaj, pentru ca atunci cand ma demachiez tot aceeasi " eu " sunt. Nu ma schimba cu nimic machiajul, decat in vazul necunoscutilor.
Dar atunci cand vad unele fete care isi pun un kilogram de machiaj pe față, pur si simplu imi vine sa-mi iau campii.

| MariaMagdalena1046 a răspuns:

Eu nu ma ma machiez, eu consider ca sunt prea mica (am 13 ani)chiar daca stiu persoane de varsta mea care se machiaza, persoanele care cred ca sunt urate nemachiate au multe imperfectiuni ale fetei si o fata mereu vrea sa arate binewinking

| RAY a răspuns:

Las ca tu esti naturala si frumoasa