Eu am pielea grasa si inevitabil si matreata, insa am scapat de ea de cativa ani folosind head and shoulders, nimic altceva. Nu stiu daca e coincidenta, dar poti incerca sa vezi daca functioneaza si la tine, inainte sa treci pe produse si metode mai complexe si scumpe.
Foloseste in continuare Nizoral e bun si eu am folosit si m`a a ajutat, sau mai e eficient si Mediket plus.
Am sa merg in cont. cu Nizoral un timp ca sa vedem cum isi face efectul iar dupa daca nu imi trece ori imi iau samponul Hand and Sholders pentru ca imi era bun intr-o vreme ori merg la dermatoloaga mea, am fost si saptamana trecuta dar uitasem sa-i spun de lucrul asta.
Auciii, m-a pus naiba sa caut pe internet despre ciuperca scalpului... atat mi-a trebuit sa nu mai mananc astazi ce imaginii, Doamne. Niciodata nu am fost scarbita de nimic dar acum cand am vazut imagini despre psoriazisul pielii, am ramas socata. Nu e in halul asta problema mea, dar sa stii ca Psoriazisul are ca manifestare in primul rand coaja care se " duce " si in al 2-lea rand o mica scurgere (sange sau alt lichid) si mi s-a intamplat si mie cand m-am scarpinat foarte tare cand a fost putin cald si am fost transpirata dupa aerobic. Chiar nu stiu ce sa zic, programare la dermatoloaga luni e primul lucru facut . Si iti multumesc tie pentru ca ai amintit de ciuperca pentru ca nu imi dadea in minte asa ceva!