| Badgirl99 a întrebat:

Fetelor imi pica parul foarte mult si nu stiu ce sa fac in privinta asta, as vrea sa il am mult mai des, am incercat multe sampoane dar in zadar, imi puteti da niste sfaturi, va rog? :**

Răspuns Câştigător
| Rubby a răspuns:

Masca de par cu ulei de ricin. Eu zic sa incerci, eu l-am folosit cand eram mai mica pentru ca aveam parul foarte foarte rar, iar acum este perfect.
Trebuie doar sa te speli bine pe cap, iar apoi sa iti masezi scalpul cu uleiul de ricin si sa iti pui ceva pe cap (de preferat sa te speli seara si sa stai cu el toata noaptea, iar dimineata doar e clatesti). Incearca asta, cred ca functioneaza. Stiu ca la mine a merswinking

10 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Incearca si uleiul de ricin

| Badgirl99 explică (pentru mona):

Sa il pun simplu pe radacina?

| Badgirl99 explică (pentru Rubby):

Multumesc Rubby. Funda!

| Rubby a răspuns (pentru Badgirl99):

Da si sa il masezi. Ajuta de asemenea sa te relaxezi si sa dormi.

| DiannaDia a răspuns:

Cu uleiul de ricin. Iti garantez ca nu va mai cadea!

| Azµre a răspuns (pentru DiannaDia):

Eu nu aș garanta. Nu toate organismele sunt la fel happy
Cunosc pe cineva care după un așa zis tratament cu ulei de ricin a ajuns să-și piardă părul de 2 ori mai repede happy

| JulyStorm a răspuns:

Cauzele pot fi multiple. Poti sa dai cu ce vrei tu, daca e o ciuperca sau o carenta de vitamine, va contina sa cada cu mare spor!
Ia un complex de vitamina B si daca intr-o luna tot asa cade, mergi la un dermatolog.
Intre timp, poti folosi si uleiul de ricin, dar nu te baza prea mult pe el.

| mona a răspuns (pentru Badgirl99):

Da masezi bine la radacina, o data pe saptamana timp de 4-6 saptamani

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Sunt multe remedii împotriva căderii părului. Trebuie să afli mai întâi de ce îţi cade:stres, alimentaţie, ai născut?
Ştiu că masajul cu ulei de nucă presat la rece face bine, sau cu usturoi. Încep să-ţi crească firicele noi.Tre să masezi pielea capului (de 3-4 ori pe zi) cu ulei de nucă, îl laşi vreo 20 minute şi te speli pe cap cu un şampon de plante.
În plus trebuie să-ţi revizuieşti alimentaţia, să consumi legume verzi, ouă, castraveţi, nuci (sunt foarte bune), alune, etc.Seminţe de floarea soarelui care sunt foarte bogate în vitamina B.
Te pup!

| Badgirl99 explică (pentru anonim_4396):

Multumesc pentru sfat!
P.S. am doar 14 ani laughing.