| Mandy a întrebat:

Fetelor, in ce consta farmecul vostru?

19 răspunsuri:
| Ririru a răspuns:

Sunt eu!
Mereu am spus ca nu`mi place mai nimic la mine.Pentru ca m-am luat dupa anumite persoana, in loc sa ascult pe cine merita.
Insa acum mi-am dat seama ca exista prea multi prosti care te trag in jos, din INVIDIE.Nu altlceva.winking.

| Daria a răspuns:

Parul meu cret
ochi albastribatting eyelashes
naturalete
nebunie
timiditate

| Biencush a răspuns:

Eu spun ca personalitatea e totul!
Daca fata e placuta si vesela, dezinvolta, devine centrul atentiei tuturor si devine simpatica tuturor!

| Andreea_5313 a răspuns:

Naturalete.

| Afdsa a răspuns:

Buna, nu exista o "definitie" pentru asa ceva happy
Pur-si-simplu, trebuie sa fii tu insati, iar persoana de langa tine va aprecia asta la tine. big grin

| EllyFMS a răspuns:

In felul meu de a fi.

| AngoOra a răspuns:

Originalitatewinking

| shadovv a răspuns:

Cred ca mai bine ti ar raspunde un baiat... asa ca:
big boobs, cute face, sweet ass.

| Atelocin a răspuns:

Naturalete.

| ella_6981 a răspuns:

Felul de a fi...

| CybeRAthlete a răspuns:

Pot sa spun si farmecul meu? pot pot pot?! chiar de sunt baiat
bine, mersi
deci ochii verzi happy, privirea patrunzatoare si sincera, sociabilitatea, amuzamentul si portofelul whistling laughing
bafta

| Aicilef a răspuns:

Zambetul!

| ilegale a răspuns:

Farmecul meu, personal consta in faptul ca imi fac foarte usor prieteni, sunt o pers sociabila care vrb despre orice.nu stiu orice am are farmecul sauwinking doar cand este cat mai natural deci fara prostii sa fii tu insatiwinking

| DE3a94 a răspuns:

Tate, buze si cur de obiceihee hee
hm naturalete...

| Heartless a răspuns:

Sunt eu intotdeauna nu ma dau mare sau ceva, sunt draguta cu toti si ma inteleg bine. flirtez cu baietii si ma ingrijesc in permanentawinking

| ana_7191 a răspuns:

Nu ii lasa pe altii sa te "coboare" pentru a sta ei sus.

| Creolina a răspuns:

Zambet fin si Caracter love struck!

| alinutzzza a răspuns:

Pentru mine conteaza foarte mult "replicile alea de agatat", foarte multe vraji, limbajul trupului, fata. si sa fii` de treaba si de gasca, sa te simta baietii aproape.

| Milkixx a răspuns:

Nu prea imi place sa vorbesc despre asta dar.as putea zice ca in increderea in sine, sinceritate.Si cred ca cel mai mult conteaza sa te simti bine in pielea ta.happy

Întrebări similare