Mama a purtat mai demult,dar acum nu mai poarta. Pe mine nu prea ma lasa,insa nu se opune categoric. Uneori mai port, ma fac sa ma simt sexy, iar alteori ma incomodeaza. Adica nu port toata saptamana, cand simt ca ma irita, port chilotei normali.
Conform formularii tale, doar fetele au mame. Din cate stiu eu acest tip de lenjerie poate crea anumite probleme, deci daca nu te lasa sa porti asa ceva, e cu un motiv.
Mama mea nu poarta, dar pe mine ma lasa.Insa mie nu imi place si nu port
Hmm, si nu te simteai ciudat sa o vezi pe mama ta asa sexi? Nu se prea uitau alti barbati dupa ea? Nu era dorita? Probabil era mai tanara cand purta nu?
Pe tine de ce nu prea te lasa daca ea purta? Esti prea micuta?
Da, de ce nu? Mami poarta, si ma lasa si pe mine, nu are nicio problema. Port in fiecre zi a lunii, exceptie in zilele menstruatiei. Nua deranjeaza cu nimic.
Nu,nu se uitau. Si da, asta era mai demult, pe cand eu eram micuta, dar poate se uitau si nu bagam eu de seama. Ea zice ca pot face hemoroizi. Am o verisoara care poarta bikini de cel putin 8 ani si nu are nimic. Totul tine de igiena, in primul rand! Acum nu se mai tine de capul meu sa nu port, ce-i drept, vara sunt super potriviti.
Hmmm... mie mi se pare ciudat, poate vroia sa atraga atentia altor barbati. La plaja purta?