La mine in oras gramul de aur e 100roni (deci numai un gram)!
eu zic ca merita 30 de euro mi se pare ieftin si e si de 24 dek
DA EU ZIC CA MERITA!
20-25 lei in instambul
Depinde cat aur are pe el, dar in principiu, inelul e bine sa fie tot din aur. Nu-s fata, dar am raspuns. Stiu de cand am fost in istambul ca am luat cu 25E un inel de 4 grame. Si cica am dat mult (zicea un prieten turc).
Placat cu aur inseamna ca nu este de aur e doar suflat in aur. o sa sara dupa un timp de folosire. nu conteaza cat e gramul de aur pentru ca asa cum am zis, nu este din aur!
si apropo te-ai grabit cu alegerea raspunsului corect, ar trebui sa astepti sa primesti mai multe pareri.
La mine e 90 de lei g de aur, merita inelul intr-adevar, adica eu pe niste cercei mici din grecia am dat 50 de euro...ha...inelu' ala merita!
Este prea scump 30 E, vezi oferta de bijuterii placate la http://www.silverzone.ro/PLACATE-CU-AUR-c-285.html
Eu zic sa incerci la meli melo. o sa gasesti sigur ceva acolo care sa-ti placa, inele, cerecei, bratari, orice (placate cu aur) nu sunt scumpe si au si garantie 5 ani daca mai gasesti ceva si la reducere te-ai scos cu siguranta o sa gasesti chestii foarte dragute, pentru toate gusturile.
Gramul de aur este de 94 lei...Eu zic ca se merita daca e de 24 k dar se poate sterge in timp