| mikiela a întrebat:

Fetelor mi-am stricat forma sprancenelor si le-am facut prea subtiri.pentru cele care au patit la fel si au folosit ulei de ricin, in cat timp v-au crescut?

4 răspunsuri:
| newperson4him a răspuns:

Hei, si eu am folosit uleiul, chiar si pentru gene si chiar se vede rezultatul. Pe sprancene, daca te faci in fiecare seara, cam in 3 saptamani vor creste suficient pentru a iti da o forma reusita. Multa bafta.winking

| tpurotpuro a răspuns:

Nu e adevarat. Dureaza o saptamana si maxim 3 zile, mie mi-a luat o saptamana.Bine,acum doctorul meu dermatolog mi-a zis sa ma dau la fecare 6 ore. A functionat mai repede asa. Iar faza cu genele, da, merge. Dar dureaza mult, vreo 7-8 saptamani ca sa remarci ceva.Eu ma dau de vreo 3 saptamani si nu vad nimic schimbat, in plus, mi-am dat si in ochi si a trebuit sa ma duc la spital laughingCu sprancenele, iti recomand si chiar cu sfaturile dermatologului meu, dar cu genele nu.Doctorul meu(am fost ieri la el) a zis ca uleiul ala nu face bine tesutului genelor si acum nu ma mai dau nici in ruptul capului! Dar la sprancene, din nou, iti recomand din toata inima.Asta e doar o parere, faci cum vrei. Te puup!
Funda?

| BeHappy_7009 a răspuns:

Daca urmezi un tratament, da! Iti vor creste si mult mai frumose si mai negre. Merita sa incerci! Plus de asta nu e f scump deloc. Merita din plin! Iti recomand.
Poti sa iti dai si pe gene, pe varfuri daca doresti sa ai genele mai negre si mai rezistente.

| BeHappy_7009 a răspuns:

Si data viitoare du-te la un salon sa te pensezi!
Eu am renuntat sa-mi fac ceva acasa, pentru ca pur si simplu nu reusesc singura