| GulDan a întrebat:

Fetelor va plac baietii care au parul facut cu placa sau parul cret?

Mama ma zapaceste ca fetelor le plac baietii cu parul cret sa nu il mai fac cu placa...

13 răspunsuri:
| SergiuBoss11 a răspuns:

Depinde de fatathinking Fiecare vede baiatul perfect in mod diferit.
In orice caz, majoritatea fetelor, plac baietii cu parul intins cu placa

| BoOoMbOnik a răspuns:

Mie una nu imi plac baietii cu parul cret. Depinde de gusturi tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu folosi placa pentru par. Încearcă sa iti faci parul cu gel gen tepi/creasta iti zic eu ca asa te plac mai multe fete. P.S. Parul cret nu e frumos doar daca e putin ondulat. Bafta.

| Anna0111 a răspuns:

Baiat care isi face parul cu placa? laughing Asta e buna laughing Fi natural, o fata te iubeste exact asa cum esti, nu trebuie sa te schimbi mai ales la par.

| Adminul000 a răspuns (pentru SergiuBoss11):

Mie parul intins cu placa mi se pare o prostie!

| AFR81 a răspuns:

Cred ca mai repede mamei tale ii plac baietii cu parul cret. Depinde de gusturi. Fa-ti-l cum consideri tu.

| GulDan explică (pentru Anna0111):

Incerc si eu sa arat cat mai binelaughing sa fiu pe placu fetelor daca mai nou asa vad pe strada...da ai dreptate acum poate am inteles gresit ca fetelor le plac baieti care isi fac parul cu placa

| GulDan explică (pentru BoOoMbOnik):

Si eu as ramane asalaughing adica m-am plitisit mereu cand plec din casa sa ma fac si cu placa...deci exista si fete carora le plac parul asa happy

| 愛日本 a răspuns:

Depinde de cum iti sta tie bine.Sunt unii baieti carora le sta mai bine cu placa, altii carora le sta mai bine cu parul cret.Depidne de fata si aspectul tau.

| GulDan explică (pentru 愛日本):

Dar nu stiu cum sa imi dau seama cu mi-ar sta mai bine...am parul mai aspru, negru inchis complet si fata mai lunga

| Liviu a răspuns:

Nu vreau sa fiu rautacios, insa cand te-ai nascut, te-ai nascut cu 'boase' happy Schimbati poza la profil, prindeti parul ca barbati(care au parul lung)In coada(daca e lung), ori il lasi lung si il prinzi in coada.Ori iti lasi periuta/chel sau mai stiu eu cum.Numai nu iti lasa bretonul in ochii ca toti terminati emo.Nu iti da cu o tona de gel in par ca toti frustrati de viata.Si eu am avut parul lung pe la 18 19ani, si eu am avut si am piercinguri, deci nu sunt vreun zapacit dala cu gandire 'ceausista' happy fi barbat laughing lasa copiilariile.

| BiuL a răspuns:

Indiferent. Depinde cum ii sta mai bine baiatului respectiv.

| Crisbv a răspuns:

Fiecare fata are gusturi diferite. In principal nu le pasa daca are parul drep sau cret. Conteaza mult mai mult personalitatea, felul tau de a fi si inteligenta. Invata sa te iubesti asa cum esti si vei vedea ca va fi plin de admiratoare in jurul tau

Întrebări similare