Depinde de fata Fiecare vede baiatul perfect in mod diferit.
In orice caz, majoritatea fetelor, plac baietii cu parul intins cu placa
Baiat care isi face parul cu placa? Asta e buna Fi natural, o fata te iubeste exact asa cum esti, nu trebuie sa te schimbi mai ales la par.
Cred ca mai repede mamei tale ii plac baietii cu parul cret. Depinde de gusturi. Fa-ti-l cum consideri tu.
Si eu as ramane asa adica m-am plitisit mereu cand plec din casa sa ma fac si cu placa...deci exista si fete carora le plac parul asa
Depinde de cum iti sta tie bine.Sunt unii baieti carora le sta mai bine cu placa, altii carora le sta mai bine cu parul cret.Depidne de fata si aspectul tau.
Nu vreau sa fiu rautacios, insa cand te-ai nascut, te-ai nascut cu 'boase' Schimbati poza la profil, prindeti parul ca barbati(care au parul lung)In coada(daca e lung), ori il lasi lung si il prinzi in coada.Ori iti lasi periuta/chel sau mai stiu eu cum.Numai nu iti lasa bretonul in ochii ca toti terminati emo.Nu iti da cu o tona de gel in par ca toti frustrati de viata.Si eu am avut parul lung pe la 18 19ani, si eu am avut si am piercinguri, deci nu sunt vreun zapacit dala cu gandire 'ceausista' fi barbat lasa copiilariile.
Fiecare fata are gusturi diferite. In principal nu le pasa daca are parul drep sau cret. Conteaza mult mai mult personalitatea, felul tau de a fi si inteligenta. Invata sa te iubesti asa cum esti si vei vedea ca va fi plin de admiratoare in jurul tau