Buna! eu de obicei ma iau cu epilatorul, insa acesta imulteste firele de par... tine can 2 saptamani. incearca insa si crem depilatoare si apoi da-te cu un balsam.
Cu ceara calda sau rece, timpul pana la urmatoarea epilare depinde de la persoana, la persoana si in functie de anotimp. De exemplu vara epilarea ma tine 3 saptamani si putin, iar iarna poate ajunge si la 5 saptamani.
Cu bigul, tu crezi ca mai demult exista ceara calda, rece, "potrivita" sau epilator nici vorba, dar nici big nu prea, eu intotdeauna l-am luat cu bigul si dureaza cam 1 saptamana sau chiar 2 depinde, acum tu faci ce vrei. Bye!
Nu te-am intrebat nimic scumpete ... te simti cu musca pe caciula de aia ai uitat sa razi? )
Sincera sa fiu, nu ma simt vinovata cu nimic Eu doar te-am informat ca nu esti amuzanta Ma bucur ca imi spui "scumpete" As prefera totusi sa imi spui pe nume. Nu sunt genu cu asa zisele apelative if you know what I mean
Nu chiar asa de rau dar cu timpul te obisnuiesti, mai tare doare cu ceara rece.
Sunt baieti care se epileaza mai rau ca fetele, stai tu linistit. Si fete cu tufe pe picioare
E o diferenta...Ala vrea sa se epileze chiar daca nu e necesar pentru el.:\Tre' sa ai ceva inclinatii gay(nu ca am ceva cu ei)ca sa faci asa ceva.
Eu nu optez ceara pentru epilarea pe picioare. De ce? cunosc o femeie care se epila cu ceara de ani buni de zile iar acum la 30 si ceva de ani are venisoare si tot felul de vene sparte. Recomand bicul sau crema epilatoare. Pe spate daca ai par si vrei sa il iei este singurul loc in care te poti face cu ceara.
Cu eplilatorul daca te faci cu aparatul de ras o sa te manance picioarele si o sa inceapa sa-ti creasca firl de par din ce in ce mai gros
Cu ceara calda. Cam 2-3 saptamani, depinde cat de mult il suporti, de culoarea sa.
anonim_4396 întreabă: