Frank face misto de tine
adidasii nu sunt periuta de dinti, care trebuie schimbata la max 3 luni (sau macar, capul, daca e electrica), asa ca atat timp cat nu sunt rupti, sau te-ai saturat de model, nu ai de ce sa ii schimbi
eu am adidasi vechi de 7 ani...
Vezi din ce material sunt facuti, poate sunt indestructibili, ti-o fi dat vreo pereche prototip.
Nici eu nu sunt de acord cu Frank, dar nici cu tine in totalitate. Periuta de dinti se schimba la o luna maxim daca e sa fim seriosi, chiar daca astia zic in general cum zici tu, la maxim 3 luni.
Ai greșit evaluarea, în loc de amuzant ai apăsat pe eronat.
E si eronat. Profund eronat. Sa fim seriosi, 6 luni... poate doar daca iti iei chinezarii de-alea de 30 RON.
Am scris cel mult
evident ca ar trebui schimbata odata pe luna, daca esti responsabil
insa dupa 3 luni, chestia nu mai e acceptabila orice ar fi, adica periuta aia face mai mult rau decat bine
Nu este eronat, este ironic. Oricum, acest subiect are o arie largă, și nicio părere fie ea ciudata, nu poate fi considerată eronată, decât în mod incorect. Acestea fiind spuse, îmi dați va rog și amuzant?
Adica ai doar o pereche de adidasi si le porti doar pe iei zilnic de doi ani?
Mai bine asa decat sa scrie in halul in care scrii tu...
Unii nu schimba nici masca "de unica folosinta" dupa o luna.
Depinde. Dacă crezi că ai nevoie de o schimbare poți să mergi să-ți cumperi ceva nou. (nu ma supăr dacă îmi dai fundă)