| MLSS a întrebat:

FUNDA! Ati incercat medicamentele pentru slabit sau care sunt urmarile?

9 răspunsuri:
| AnnaSpiritualRavishment a răspuns:

Te rugam sa reformulezi.intrebarea ta nu are noima

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai google la dispozitie fetito! vezi sa nu-ti cada manuta cand il folosesti...de carte ce sa mai spunraised eyebrows

| MLSS explică (pentru AnnaSpiritualRavishment):

Nu ai inteles= nu raspunde :*
Am intrebat daca stiti urmarile consumului de pastile pentru slabit si daca ati incercat= stiti din propria experienta big grin
Sper ca ai inteles acum, te pupp :*

| AnnaSpiritualRavishment a răspuns:

Mai bine fa sport si mananca fructe.mananca mai putin. evita dulciurile, painea si pastele.nimeni nu promite ca virgula chiar functioneaza acele pastile

| AnnaSpiritualRavishment a răspuns (pentru MLSS):

Draga treci pe la scoala.nu imi dai tu mie lectii ca se vede dupa prima formulare ca nu prea ai doxa.ca sa inteleg trebuie sa scrii ca omu nu ca era sa zic ce si uite raspunsul meu

| MLSS explică (pentru anonim_4396):

Daca nu stii sa raspunzi nu incercabig grin
Vreau sa aud din experienta celorlalti, nu-ti face griji sunt foarte slaba n-am nevoie de prostii, daca vreau sa slabesc tin regim, dar nu am nevoie:* putem sa discutam pe face book daca ti se pare ca glumesc.
te pup

| MLSS explică (pentru AnnaSpiritualRavishment):

EEEee, da TPU s-a inventat pentru cei care vor un raspuns, pentru cei care au o nelamurire. Ar trebui sa incerci sa fii mai politicoasa ca eu "draga" am fost draguta papusa! laughing
Sper ca acum ai inteles, te pupp :*

| BoBoKeL a răspuns:

Hey, nu iti pot da decat un singur sfat nu lua asa ceva pentru ca dupa ce le vei termina de administrat este posibil sa te ingrasi mai mult decat erai inainte de a le lua:*

| AnnaSpiritualRavishment a răspuns (pentru MLSS):

Invata sa formulezi. 'papusa'