Dupa ce te speli pe cap pe parul putin umed dati cu o mana de spuma de par dupa care usucal cu feounul iti poti pune si cateva bigudiuri sunt mai sanatoase ca placa le lasi putin aproximativ o ora! si la sfarsit poti sa dai cu putin fixativ pentru fixare.
Pai ai putea de exemplu daca nu ai padul onlutat sau cres ai putea sa til ondulezi tot sau doar varfurile.
Pai poti sa il inpletesti tot parul stai cu el vreo 3 zile apoi il desfaci si ai parul tip patratele... apoi o sa iti stee umflat ti-l tapezi unpic sus si daca ai breton il faci cu placa si il lasi pe o parte:-p Sau poti sa iti prinzi bretonul...
P.S daca nu ai breton dar ti-l tapezi si il lasi desfacut
Uite cateva idei daca ai parul lins ca si al meu!
Chiar daca e dediu spre lung merge o coada de peste de preferat dupa ce faci baie cu parul putin umed! Cum se face? Simplu! Imparti coada in 2 parti egale si incepi de la o parte din spatele cozii ei o suvita subtirica de par si o pui pesste cealalta coada; acelasi tratament si la cealata coada tot sin spate, suvita subtirica SA NU FIE ACEEASI SUVITA. Repeti asta pana se "termina" parul!
Daca e ondulat sau chiar cret o coada inr-o parte! ( nu prea am idei la cel ondulat)
Funda?
Http://www.divahair.ro/......ile_de_par acum tu alegi in functie de lungimea parului.
Fa-ti un coc dezordonat...arata foarte bine
am fost la scoala asa... mureau baietii dupa mine
Pai intinde`l cu peria.sau increteste`l. sau fa-ti codite mici si multe si va fi cret cret.:d