Incearca masti cu ulei de masline incalzit (putin) si galbenus. Dupa cateva saptamana de facut masca asta se va vedea rezultatul! Cel putin la mine a avut efect!
Sincer eu adooorr:X parul cret. Am o colega care este in situatia ta, si si-ar dori sa facem schimb da par(eu am parul drept) Mie imi place cum ii sta cu parul drept, adica cand si-l face cu placa, dar arata bestial cu parul cret. Pt a nu fi prea umflat, adica cu mult volum ea se da cu spuma (si fixativ uneori) dupa ce si-l piaptana f bine, pentru a-l mai ondula, adica sa nu mai fie atat de cret.
Deci concluzia:parerea mea e ca ar trebui sa-l lasi cret, iar pentru a nu mai avea atat de mult volum sa te dai cu spuma dupa ce-l descurci f bine pieptanandu-l. asta e parerea mea
oricum bafta!
Pai...eu am aceeasi problema dar folosesc masca pentru par pe nume planet spa de la avon. funda
Hei. si eu am exact aceeasi problema. pai uite cateva sfaturi. daca vrei sa ai parul mai moale si sa scapi de arsaturi. poti folosi masti de la garrnier sau ulei de masline. sper ca te-am ajutat. ia id daca mai vrei sa vbim sau sa impartim pareri green_kidd3 pa:*
DaciaRomania întreabă: