Iarta-ma pentru raspuns - daca ti-ai gasit alt prieten lasa-l in pace si asa l-ai facut sa sufere - ce mai vrei de la el?
Eu cred ca ar trebui sa te duci la el si sa discutati. poate si el te mai place dar nu crede ca tu il mai placi. funda
Sincer...Singurul lucru pe care il poti face e sa astepti sa vezi ce se mai intampla. Daca totul raane la fel, incearca sa mergi sa vorbesti cu el si sa-l intrebi ce se intampla.Eu asa cred ca e cel mai bine.Sau daca nu ai curajul sa-i spui in fata prin SMS sau mess fecebook orice dar vorbeste cu el.F a tu primul pas.
Adica tiai facut alt prieten si te intrebi de ce ce nu mai existi pentru el? e asta e buna, culmea nesimtiri.Ma scuzi pentru raspuns dar cine n-ar face asa daca tiai gasi alt prieten? Fi mai atenta pe viitor in alegeri si alege cu cap asta e cel mai important lucru
Pai i-am spus mai de muult ca il plac si l-am intrebat daca mai vrea sa fie cu mine si a zis nu, si de atunci ma port si eu indiferent cu el ca sa imi mai pastrez demnitatea. dar eu nu am mai vorbit de 2 3 luni cu el si nu prea stiu cum sa il intreb, oare ce o sa creada despre mine cand o sa vada ce il intreb?
Sti care-i faza...prima relatie/iubire niciodata nu va tine.La o adica, scuza-ma in ziua de azi vezi fete de 12 ani care mor dupa un baiat dintr'a 7-a ...first true love never dies,dar in priomja iubire inveti totul, cum sa saruti, cum sa iubesti si in final.cum sa-ti revii dupa prima desprartire.In prima iubire,crede-ma, faci juraminte peste juraminte absurde, fara sens, te dedici cu totul unei persoane care nici macar nu te merita.Nu starnii dragostea, va veni ea la tine cand vei fi pregatit/a.