| IrinaAniri a întrebat:

FUNDA MARE MARE! Va promit! Voi credeti in zicala 'first true love never dies'? eu am fost prima iubire adevarata a unui baiat (asa zicea el) si si el este prima iubire adevarata a mea, dar de ceva timp nu ma mai baga in seama deloc, iar eu sunt disperata ca il iubesc enorm, eu stiu ca si el, m-a iubit la fel de mult candva (poate chiar mai mult) dar nu stiu ce simte el pentru mine acum, multi mi-au zis ca inca ma mai place, dar nu vrea sa afle nimeni. voi ce credeti? poate va ajuta sa ma ajutati chestia asta: a inceput sa fie asa dupe ce a aflat ca mi-am gasit alt prieten, dar si dupa ce a aflat tot mai vorbea cu mine, bine, era mai ironic si rautacios, dar acum nici nu mai stie ca exist. ce sa fac? crying broken heart

8 răspunsuri:
| negru30 a răspuns:

Iarta-ma pentru raspuns - daca ti-ai gasit alt prieten lasa-l in pace si asa l-ai facut sa sufere - ce mai vrei de la el?

| Monica06 a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa te duci la el si sa discutati. poate si el te mai place dar nu crede ca tu il mai placi.big grin fundapuppy dog eyes

| EllieTheDreamer a răspuns:

Sincer...Singurul lucru pe care il poti face e sa astepti sa vezi ce se mai intampla. Daca totul raane la fel, incearca sa mergi sa vorbesti cu el si sa-l intrebi ce se intampla.Eu asa cred ca e cel mai bine.Sau daca nu ai curajul sa-i spui in fata prin SMS sau mess fecebook orice dar vorbeste cu el.F a tu primul pas.

| axi2012 a răspuns:

Adica tiai facut alt prieten si te intrebi de ce ce nu mai existi pentru el? e asta e buna, culmea nesimtiri.Ma scuzi pentru raspuns dar cine n-ar face asa daca tiai gasi alt prieten? Fi mai atenta pe viitor in alegeri si alege cu cap asta e cel mai important lucru

| IrinaAniri explică:

Pai i-am spus mai de muult ca il plac si l-am intrebat daca mai vrea sa fie cu mine si a zis nu, si de atunci ma port si eu indiferent cu el ca sa imi mai pastrez demnitatea. dar eu nu am mai vorbit de 2 3 luni cu el si nu prea stiu cum sa il intreb, oare ce o sa creada despre mine cand o sa vada ce il intreb?

| Nordic a răspuns:

Eu cred in zicala "First day of love never comes back".

| William a răspuns (pentru IrinaAniri):

Axi2012 are dreptate.

| Natashha a răspuns:

Sti care-i faza...prima relatie/iubire niciodata nu va tine.La o adica, scuza-ma in ziua de azi vezi fete de 12 ani care mor dupa un baiat dintr'a 7-a ...first true love never dies,dar in priomja iubire inveti totul, cum sa saruti, cum sa iubesti si in final.cum sa-ti revii dupa prima desprartire.In prima iubire,crede-ma, faci juraminte peste juraminte absurde, fara sens, te dedici cu totul unei persoane care nici macar nu te merita.Nu starnii dragostea, va veni ea la tine cand vei fi pregatit/a.