Sunt noi, dar nu au fost puse la vanzare in magazine pentru ca au mici defecte, un nasture stramb... sau o ata scoasa de exemplu. si pentru asta le trimit la miniprix. unde pretul este redus fundita?
Hainele sunt noi partea proasta e ca nu ai cum sa le probezi unele au defecte unele doar au iesit din sezon.
Nu sunt second,doar ca au anumite defecte de la fabricare,si sunt trmise acolo, unele pot fi chiar de firma, gen zara
Nu sunt second hand, sunt haine noi doar ca au mici defecte. Eu mereu mi-am cuparat si nu m am plans de calitatea lor. Magazinul din Piata Romana este foarte aprovizionat si aduc haine noi destul de des
Sunt noi.Eu mi-am luat un hanorac de acolo si sunt foarte multumita.Nu se scamoseaza
Ieftine, colectii f vechi, eventual returnate sau cu mici defecte.
Eu cred ca sunt second... cel putin in magazinul de la romana asa sunt (altfel nu-mi explic de ce au doar 1 bucata la fiecare model) si pute a sh. Iti recomand cu incredere www.smallprix.ro din mai multe motive: preturi mult mai mici decat siteurile celalalte, livrare in 1 zi cu transport gratuit, produse noi aproape zilnic, produsele sunt tineresti, in pas cu moda. Am comandat si eu si sunt foarte seriosi si promti.
xgeanina întreabă: