Pe mine m-ar tenta mai mult un produs care să înlocuiască placa. Pentru un produs care să menţină părul drept şi sănătos chiar aş strânge bani.
Cel mai bun produs este ceara, dar il ingrasa foarte repede. Dar de ce nu iti lasi parul cret? O sa il distrugi de la placa
Hair Repair Gliss Kur de la Schwarzkopf sau Hair Repair de la Intensive Therapy Revivor.
Sunt spay-uri.
Şi, e bună loţiunea de la Syoss? Eu m-am spălat timp de o lună şi ceva pe cap cu Gliss şampon şi balsam anti-frizz şi degeaba. Am văzut în Mega Image o loţiune pentru netezirea părului de la Balea, nu era scumpă, vr-o 10 lei parcă, eu zic să o încerci.
Da,e buna cea de la Syoss, adica il face neted si stralucitor dar totusi parca as incerca si altceva:)) am gasit un site de pe care o sa'mi comand ceva de la categoria Styling. Uite, ti'l dau si tie sa te uiti daca ai nevoie:http://www.beautyspell.ro/styling.html?p=8
Mda si pe mine dar nu cred ca exista
Pe mine m-ar tenta mai mult un produs care să înlocuiască placa. Pentru un produs care să menţină părul drept şi sănătos chiar aş strânge bani.
DaciaRomania întreabă: