| Alllllexandra a întrebat:

Heeeeei.Imi recomandati si mie va rog un produs antielectrizare pentru par? Eu il am cret si mi'l indrept cu placa si as vrea ca acel produs sa il mentina drept(sa nu imi ziceti fixativ, pentru ca il urasc) si matasos.Acum folosesc Anti-Frizz Lotion de la Syoss,smoothness and texture, dar as dori sa incerc si altele,pe care sa le aplic dupa ce ma spal, deci nu imi ziceti sampoane sau balsame.

Răspuns Câştigător
| Andrree a răspuns:

Pe mine m-ar tenta mai mult un produs care să înlocuiască placa. Pentru un produs care să menţină părul drept şi sănătos chiar aş strânge bani.

6 răspunsuri:
| EuAli a răspuns:

Eu folosesc Ssmpon Avon

| cinderellaindreams a răspuns:

Hair Repair Gliss Kur de la Schwarzkopf sau Hair Repair de la Intensive Therapy Revivor.
Sunt spay-uri.

| Oana92 a răspuns:

Cel mai bun produs este ceara, dar il ingrasa foarte repede. Dar de ce nu iti lasi parul cret? O sa il distrugi de la placabig grin

| Andrree a răspuns:

Şi, e bună loţiunea de la Syoss? Eu m-am spălat timp de o lună şi ceva pe cap cu Gliss şampon şi balsam anti-frizz şi degeaba. Am văzut în Mega Image o loţiune pentru netezirea părului de la Balea, nu era scumpă, vr-o 10 lei parcă, eu zic să o încerci. big grin

| Alllllexandra explică (pentru Andrree):

Da,e buna cea de la Syoss, adica il face neted si stralucitor dar totusi parca as incerca si altceva:)) am gasit un site de pe care o sa'mi comand ceva de la categoria Styling. Uite, ti'l dau si tie sa te uiti daca ai nevoie:http://www.beautyspell.ro/styling.html?p=8

| Alllllexandra explică (pentru Andrree):

Mda si pe mine dar nu cred ca existalaughing