Poti sa-ti pui o pereche de pantaloni scurti cu o camasutza sau o fusta cu o bluza sau tricou sau o rochita
Ceva colanti, sau jeans stramti. un tricou mulat. ceva. tocuri si vei arata superb :*
Foarte simplu:
Blugi albaştrii, bluză cald colorată, pantofi negrii/maro
Pantaloni verzi, bluză roz
Pantaloni roşii, bluză gri, roz sau galbenă
Pantaloni negrii, bluză ce culoare vrei tu.
Baftă!
Blugi stramti, ceva cizme cu blanita(negre), o bluza stramta(neagra) cu un decolteu in forma de "v" nu prea adanc si o geaca stransa pe talie (tot cu blanita:X) pentru drumul spre club. Hmm. in loc de cizme ar arata bine si botinele, depinde.
Daca mama natura te-a inzestrat de ce sa nu le scoti in evidenta tuturor le place o fata cu forme, cel putin mie
Toate ne confruntam cu problema asta daca vrei sa fi sexy dar nu vulgara sa nu iti iei o rochita scurta si decolteu adanc...ori una ori alta. Poti alege o pereche de blugi cu talie inalta mulati si un body.Am incercat eu si vin perfect pe o silueta subtire. Sau iti poti lua o rochita cu dantela deasupra sanilor e foarte in si da o eleganta aparte. Bine, depinde si de stilul tau vestimentar:*
Buna idee. Doar ca...mi-ar trebui niste ciorapi lycra sau ceva. Se gasesc ciorapi fara chilotul ala mai inchis la culoare? ca ala iese din pantaloni
Costumu` Evei iti va scoate formele in evidenta, Garantez! Vei fi sufletu` petrecerii + 2, 3 shot-uri de tequila. Ce sa mai. va fi seara ta! Distractie placuta!
Buna idee. Doar ca...mi-ar trebui niste ciorapi lycra sau ceva. Se gasesc ciorapi fara chilotul ala mai inchis la culoare? ca ala iese din pantaloni
In club
O pereche de pantaloni din latex cu o bluza pana peste solduri sau cu o rochie ultra-scurta, vaporoasa este varianta cea mai hot pentru o noapte in club. Neaparat ai nevoie de tocuri inalte si un machiaj extravagant! Aplica mascara pentru volum, iar pentru un efect dramatic incerca genele false. Fa-ti cateva bucle lejere si let the party begin!
Recomand urmatorul magazin cu haine Bershka. Se numeste Miau Miau. Preturile sunt foarte bune de la 10 lei pana la 90 lei. Aveti linkul mai jos. http://www.facebook.com/MiauMiauSale
Buna! Ce-ai spune sa ai un venit suplimentar?Id-ul meu este ema_brumareanu@yahoo.com ,iti pot da mai multe detalii
Poti incerca o rochie pana mai sus de genuchi, o geaca scurta de piele, tocuri. Ca machiaj poti incerca un fard de pleoape ceva mai stralucitor fata de cel de zi, un gloss roz, mascara si fa-ti parul ondulat.
KatomikaTakumi întreabă:
RaVuL întreabă: