| Voicu_Georgiana_1995 a întrebat:

Heeey! Cine stie o dieta care da randament repede? Cel mai bun raspuns primeste funda kiss.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu!

Ca mananc echilibrat!
Dimineata o banana. peste 2 ore un mar, la amiaza o briosa sau o bucata de branza cu paine neagra! seara nimic!

Renunta la paine si daca poti bea ceai verde.

Daca poti 2 zile sa nu mananci aproape nimic e ok!
Eu intr-o zi efectiv nu mai puteam si am fugit la magazin si mi-am luat un litru de lapte degresat si l-am baut tot!

Bea si laptic happy
Un pahar pe zi!

Succes!
P.s:
Ai grija sa nu afle ai tai de dieta ca vor face urat! ca si ai mei de altfel

Si supe poti manca!
Nu manca mult! asta e cheia de a nu lua inapoi ce ai dat
pa-pa

19 răspunsuri:
| gabriella85 a răspuns:

Eu stiu!

| gabriella85 a răspuns:

Ciorba de legume,fara cartofi.
legume,fructe,fripturi de pui, ceai verde, apa multa
fara dulce, paine, sucuri acidulate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dieta cu supa de varza chiar functioneaza! am probat-o si eu, dar stii ce? apoi m-am ingrasat la loc. De cand am renuntat la chips-uri, pepsi si cola, am slabit foarte mult! redu-le si tu daca nu poti renunta definitiv la ele, fa sport, si vei vedea diferenta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am stat nemancata cateva zile!
Adica un mar sau o napolitana ceva pe zi! atat!
Stomacelul facea cam urat la inceput dar s-a obisnuit si am slabit!
Am ajuns la greutatea pe care mi-o doream iar acum mananc foarte putin!

Insa daca ai carente de vitamine sau probleme de sanatate mai bine mananci doar fructe!

pa-pa

| Voicu_Georgiana_1995 explică (pentru anonim_4396):

Adica stai stai stai! Si dupa ce ai slabit, nu le-ai luat kg inapoi?

Merci :*. O sa incercwinking

| anonim_4396 a răspuns (pentru Voicu_Georgiana_1995):

Iti doresc succes!

Ai grija totusi
:*

Si eu aveam si celulita!
Misterios (fara creme si sport) a disparut in cateva zile de nemancat!
Abdomenul e tare si frumos!
Deci pentru mine a facut miracole!

Te pup

Bravo :*

Merci :**

Nu!

Ca mananc echilibrat!
Dimineata o banana. peste 2 ore un mar, la amiaza o briosa sau o bucata de branza cu paine neagra! seara nimic!

Renunta la paine si daca poti bea ceai verde.

Daca poti 2 zile sa nu mananci aproape nimic e ok!
Eu intr-o zi efectiv nu mai puteam si am fugit la magazin si mi-am luat un litru de lapte degresat si l-am baut tot!

Bea si laptic happy
Un pahar pe zi!

Succes!
P.s:
Ai grija sa nu afle ai tai de dieta ca vor face urat! ca si ai mei de altfel

Si supe poti manca!
Nu manca mult! asta e cheia de a nu lua inapoi ce ai dat
pa-pa

| RandomGirl a răspuns:

Asta e o dieta pe care am tinut-o, DAR ATENTIE DACA O URMEZI ESTE FOARTE POSIBIL SA AI AMETELI SI SA TE SIMTI LIPSITA DE ENERGIE. Acum sincer nu as mai face greseala de a tine o dieta, dar este alegerea ta.
In prima zi cartofi fierti(poti sa pui si putina sare nu ai limita dar nu este cazul sa exagerezi)
In a II-a zi muschi de vita fiert( eu niciodata nu am mancat pentru ca nu imi place si am repetat prima zi)
In a III-a zi grepfruit(toata ziua, eu am adaugat si putina miere pentru ca nu prea imi place gustul)
In a IV-a zi iaurt( ar fi preferabil un iaurt slab dar eu am mancat iaurt de fructe pentru ca am zis ca este o zi de rasfat big grin)
In a V-a zi peste fript sau fiert( eu am mancat ton de lene...)
In a VI-a zi iaurt+2 oua fierte( poti sa mananci cat iaurt vrei)
In a VII-a zi pui(fript sau fiert cum doresti tu dar sa ii dai jos pielita)
Pe langa asta nu am mai mancat dupa 6 si in fiecare zi am facut miscare(mers pe jos), iar in 3 zile am facut aerobic timp de 1 ora.
Chiar sper sa te ajute! Sa stii ca prima oara cand l-am tinut strict(mergeam si la sala) am slabit 5kg!
Ai grija dupa ce ai slabit ce mananci sa nu ti se depuna la loc si chiar dublu, important e sportul daca te duci la alergat macar o data pe saptamana pentru inceput o sa te simti bine si o sa te mentii in forma.
Multa bafta, dar sa stii ca parerea mea, dupa ce am fost patita cu "dietele", este ca sa urmezi un stil de viata sanatos! Cu cat mai repede pierzi kg cu cat este mai posibil sa le recastigi in scurt timp dupa incetarea dietei, ca sa nu mai zic ca iti slabesti sanatatea.

| Voicu_Georgiana_1995 explică (pentru RandomGirl):

Asta e ideea...Nu vreau sa le iau inapoi.
+nu imi plac cartofii fierti x (

| Teemo98 a răspuns:

Nu conteaza dieta si conteaza cat mananci incearca sa nu mananci mult.

| Pufosibila a răspuns:

Ti-as recomanda sport, mancare sanatoasa, somn implinit, multe multe fructe legume, si sa te abtii de la grasimi
P.S. : nu respecta dietele de pe internet... nu sunt sanatoase deloc!
big grin big grin tongue

| lalaloveoana a răspuns:

Trebuie sa faci SPORT..Nu trebuie neaparat sa te abtii de la mancare..eu sunt slaba si vreau sa ma ingras dar am facut asa din distractie doua zile exercitii fizice [30 abdomene /zi cateva genoflexiuni ]faci cat de multe sti tu doua zile si apoi ai febra musculara o saptamana si slabesti vrreo 5 kg
Funda?

| Voicu_Georgiana_1995 explică (pentru lalaloveoana):

In cat timp slabesti 5kg? In 2 zile sau in 1 saptamana? Scuze sunt cam crea de capwinking

| Filea_Catalin_1945 a răspuns:

Dieta; e aiurea. Poti manca orice nuami sa fi atenta la kalorii. Maxim 1000 kalorii pe zi. Fa sport, manca fructe si va tine happy. Si eu am slabit asa 7kg intr-o luna.

| amalia_4624 a răspuns:

Pai dieta cu grapefruit dar se mai si stie ca dupa ce inchei dieta daca nu faci sport revii foarte repede la kilogramele initiale

| lsdnvm a răspuns:

Diete sunt multe dar fara sport sau ceva miscare este degeaba. In principiu trebuie sa mananci putin si des, fara grasimi, fara multi carbohidrati, multe vitamine etc...Iti pot spune orientativ ca pe zi trebuie sa asiguri corpului tau : proteine ( daca ai 60 de kilograma => in jur de 80 de proteine) carbohidrati ( daca ai 60 de kilograme => in jur de 100 de carbohodrati ) astea in conditiile in care vrei sa slabesti big grin sper ca am fost de ajutor