Http://www.amyslist.tv/blog/2011/11/review-sampon-favisan/
Uite si un review. Este un sampon de la Favisan, il gasesti in magazinele Plafar.
Mai poti lua vitamine pentru cresterea parului si a unghiilor de la Eurovita.
Si masti o data / saptamana sau de 2 ori/luna cu ulei de ricin+ulei de masline+vitamina A+un galbenus de ou.
Vitamina A o iei de la farmacie.Se gaseste in sticlute.
Sper sa te ajute.
Foloseste mai bine uleiul de ricin pentru ca nici un sampon nu ajuta la cresterea parului
Bună.
Şampoanele de la gerovital şi acele tratamente sunt destul de bune pentru păr, dar pe lângă ele ai putea încerca măşti naturale făcute în casă.
Uleiul de ricin se gaseste la orice farmacie. Se aplica pe par ca un sampon obisnuit.
Si eu folosesc favisan nutritiv pentru cresterea parului! il folosesc de 6 luni si mi-a crescut parul 15 cm! Il recomand cu incredere!
Http://www.youtube.com/......ttp?/watch aici ai si cum sa til menti si ce sa folosesti
Samponul cu petrol
E foarte bun, creste repede dar o sa ti se inchida parul la culoare
FAVISAN FAVISAN FAVISAN! este pentru cresterea parului si crede-ma chiar da rezultate! Este plin de incrediente naturale(spirulina, vit a, vit e) eu il folosesc de 4 luni si chiar mi-a crescut foarte repede parul si e foarte des, il gasesti la orice plafar si este in jur de 10 ron ( un pret prea mic dupa parerea mea la cate minuni face)
Sampoanele nu au mare efect, cel mai utilizat e uleiul de ricin, pe care il gasesti in farmacie, dar miroase destul de urat, trebuie sa te clatesti foarte bine pentru a scapa de mirosul neplacut