Nu trebuie sa-ti faci astfel de probleme de la o varsta atat de frageda; esti in continua dezvoltare, iar peste cativa ani poti avea corpul dorit fara sa faci ceva anume.Totusi,daca-ti doresti neaparat, ai putea face exercitii pentru dezvoltarea musculara in aceasta zona(genuflexiuni). Incepe usor, cu 15 pe zi si avanseaza treptat la 40-50.Succes.
Nu esti slaba chiar de loc esti numai bine asa ca nu iti trebuie dite. funda?
Cred ca esti putin grasa nu slaba.UN copil normal la 14 ani trebuie sa aiba intre 40-45kg.Si eu am un prieten karte are 1.60-1.70 si are 44 kg.Eu cred ca nu esti slaba!
Funda?
Poi sa fii slaba, pentru o fata nu e o rusine, ba din contra, e un merit. Calculeaza cate calorii consumi intr-o zi normala. Fitness-ul joaca un rol esential in cresterea masei musculare. La sfarsitul saptamanii trebuie sa te cantaresti. Un consum de 1-2 grame de proteine/kg corp/zi reprezinta o cantitate suficienta de proteine pentru cresterea musculara. bafta :X :X
Eu am aproape 12 ani si am cam vreo 34 de kg))). INca ar mai trebui sa slabesti un pic nu sa te mai ingrasi.
Ca sa te ingrasi trebuie sa mananci de 3 ori pe zi(felurile principale dejun, pranz, cina) si intre ele sa mai iei o gustare. Iti recomand sa faci si gimnastica, exercitii fizice ca genoflexiuni, ridicari pe varfuri(te ajuta pentru muschii de la picioare). Sper ca te-am ajutat.