| DikkaKidda a întrebat:

Hei.
Am 14 ani si vreau sa slabesc. Nu am o dieta sau ceva de genu'. Sau sa imi ziceti ce nu ar trebui sa mananc
.Ma puteti ajuta?
Fundã ♣

Răspuns Câştigător
| Tinnadream a răspuns:

Trebue sa ai o dieta balansata. Fructele si legumele sunt importante, de asemenea peste si carne. Evita excesul de grasimi si sare, zaharul il poti inlocui cu miere. O conditie inportanta este de a bea multa apa, anume apa nu lichid pentru ca organismul are mare nevoie de ea pentru a efectua procese metabolice importante si de a se curata(cu apa organismul elimina diferite substante). Ai nevoie si de sport, asezari pentru coapse si ridicari de trunchi pentru abdomen. Mie imi place mult 8 minutes abs workout. Nu uita sa maninci de 5 ori pe zi doze mici.

6 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Fara fastfood, fara zahar si dulciuri procesate (pentru ceai/cacao poti folosi glucoza), fara margarina/cascaval, multa verdeata ca tot e sezonul, cartofi in cantitati rezonabile, dar FARA PRAJELI, si MULTA MISCARE.

| kiri11 a răspuns:

Incearca sa practici cat mai mult spor si cu siguranta vei observa efectele.

| LXandro a răspuns:

O dieta echilibrata, fara excese in primul rand. Dupa aceea recomand miscare zilnica (evitarea sedentarismului) si eventual un ceai din produse naturiste care sa eficientizeze metabolismul.
http://herbaway.ro/produs/fital-plus/