Eu ca sa slabesc, am facut sport, ma trezeam pe la 7 alergam pana pe la 8, 7:30 si dupa cand ajungeam acasa stateam si mai dormeam pana la 9.
Dupa faceam flotari, si cateva exercitii. si incercam sa mananc mai sanatos dar nu neaparat dieta.
Da, stiu si eu ca se slabeste facand sport. Dar eu intrebam daca a slabit cineva su fructe goji.
Goji nu sunt pentru slabit, logic ca daca le manaci doar pe ele pe zi o sa slabesti, poti sa incerci acelasi lucru cu orice fruct sau leguma, organismul slabeste brusc si prost din cauza ca nu are ce sa manaci si isi consuma rezerva, dar apoi cand o sa manaci, pune mult mai mult pentru alte vremuri grele.
Eu folosesc goji in smoothie-uri impreuna cu alte fructe ( beau de diminerata), dar nu am slabit de la asa ceva.
Eu te-as saftui sa slabesti sanatos, cu o alimentatie echilibrata si cu cele 3 mese pe zi care sunt sfinte, daca sari peste mese, te ingrasi deoarece organismul are tendinta sa cera mult mai mult dupa o perioada de infometare.
iar daca ti o dieta asa de stricat o sa iti strici organimul pentru ca nu i dai nutrietii necesari pentru a se dezvolta corect.
Incerca sa mananci sanatos. Sa ai cele 3 mese, cea de dimineata sa fie cea mai bogata caloric si cea mai diversificata ( paine, oua, branza, ceai, lapte, orez, fructe), cea de pranz ceva mai usora ( supa, ciorba, gratar *din legume, vita, pui, curcan, peste*, linte, fasole), iar seara, o salata in principiu, si cina sa fie pana pe la 19).
Intre mese principale poti sa iei si gustrari ( doar dupa cea de dimineata si dupa amiaza), constand in fructe.
Masele sa nu inclda prajeli, prea multe paste, sau dulciuri.
Si sa bei cel putin 2 l de lichide ( de prefera apa, nu suc, daca doresti sucuri, iti faci freshuri de fructe acasa, neindulcite). Si mult sport, alergat, mers pe bicicleta, sarit coarda, aerobic.
Este o mare prostie! te sfatuiesc sa nu te bazezi pe aceste fructe... au un gust foarte scarbos ...si nu dau nici un rezultat fara o dieta echilibrata si sport
Mult succes! :*