| névtelen a întrebat:

Hei, am nevoie urgent de ajutorul cuiva care a avut problema asta odata sau macar stie cum as putea rezolva problema. Imi cade parul enorm si am avut o perioada in care incercam absolut orice metoda pe care o auzeam. Ma speriasem super tare. Am auzit la un moment dat ca mastiile cu usturoi pisat si ulei de ricin sunt destul de bune pentru stimularea cresterii parului asa ca am incercat-o. Problema este ca nu am reusit sa scap de mirosul neplacut de la usturoi ( nu miroase ciudat decat atunci cand ma spal pe par, atunci cand este uscat nu se simte nimic ). Va rog sa imi spuneti niste modalitati prin care as putea sa scap de mirosul neplacut de la usturoi. Multumesc!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu stiam ca albusul de ou e pentru crestere si sa nu mai cada.
Incearca o masca cu miere scortisoara si rom, ar trebui sa-l scoata, dar stiu ca masca asta e pentru par gras. Sau incearca cu bere fiarta tinuta 15 minute pe scalp.

11 răspunsuri:
| Matt24 a răspuns:

Incearca cu samponul Clear.A functionat tratamentul cu usturoi si ricin?

| névtelen explică (pentru Matt24):

Ok, am sa incerc, iti multumesc. Pai in legatura cu tratamentul, ideea e ca nu te sfatuiesc sa folosesti usturoi laughing, poti folosi ulei de ricin, vitamina A si galbenus de ou ( asta folosesc eu in general si chiar e bun, imi creste parul destul de repede si e foarte des ) sau mai poti folosi gaz sau dupa ce te speli pe par sa te clatesti cu otet de mere. Bine si gazul si otetul au un miros mai neplacut dar am auzit ca gazul este foarte bun.

| CMaria21 a răspuns:

Am folosit o crema foarte buna de la farmacie pe baza de petrol si nu mi-a mai cazut deloc parul:)
http://www.google.ro/......tp?/search

asta e:* funda?

| névtelen explică (pentru anonim_4396):

Iti multumesc... am sa incerc si asta. cat despre albus thinking chiar nu stiu, eu stiam numai de galbenus tongue

| névtelen explică (pentru CMaria21):

Multumesc :* ideea e ca marea mea problema acum este mirosul de usturoi din par laughing

| Capriciu a răspuns:

Poti incerca wash go cu miere si balsamul wash go la fel de miere are un miros placut si puternic eu il folosesc si miroase multe zile dupa ce il spal. Apropo, vitamina A ai procurat-o din farmacie sau ai folosit vreun aliment bogat in vitamina A?

| névtelen explică (pentru Capriciu):

Din farmacie. este sunb forma de picaturi si costa vreo 3 lei happy

| Capriciu a răspuns (pentru névtelen):

Ok,multumesc!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru névtelen):

Eu folosesc galbenusu ca sa nu mai am parul gras si ma ajuta mult. Cat despre albus il folosea matusa mea cand era tanara donsoara si avea parul pana pe la solduri, incerc si eu asta cu albusul sa nu il arunc, citisem si pe net ca ajuta.

| névtelen explică (pentru anonim_4396):

Faci omleta in cap laughing)) am sa incerc si eu thinking suna interesant

| névtelen explică (pentru Capriciu):

Nu ai pentru ce, si eu iti multumesc pentru idei :*