Ok, am sa incerc, iti multumesc. Pai in legatura cu tratamentul, ideea e ca nu te sfatuiesc sa folosesti usturoi , poti folosi ulei de ricin, vitamina A si galbenus de ou ( asta folosesc eu in general si chiar e bun, imi creste parul destul de repede si e foarte des ) sau mai poti folosi gaz sau dupa ce te speli pe par sa te clatesti cu otet de mere. Bine si gazul si otetul au un miros mai neplacut dar am auzit ca gazul este foarte bun.
Am folosit o crema foarte buna de la farmacie pe baza de petrol si nu mi-a mai cazut deloc parul:)
http://www.google.ro/......tp?/search
asta e:* funda?
Iti multumesc... am sa incerc si asta. cat despre albus chiar nu stiu, eu stiam numai de galbenus
Poti incerca wash go cu miere si balsamul wash go la fel de miere are un miros placut si puternic eu il folosesc si miroase multe zile dupa ce il spal. Apropo, vitamina A ai procurat-o din farmacie sau ai folosit vreun aliment bogat in vitamina A?
Eu folosesc galbenusu ca sa nu mai am parul gras si ma ajuta mult. Cat despre albus il folosea matusa mea cand era tanara donsoara si avea parul pana pe la solduri, incerc si eu asta cu albusul sa nu il arunc, citisem si pe net ca ajuta.
INCREDIBILus întreabă:
KaanNoah întreabă: