Depinde și de tipul tău de păr... cel mai indicat e să.iti stii cum iti este părul, si în functie de asta să iti cauti.Sunt 3 tipuri de păr: uscat, normal și gras.
Eu folosesc sampoanele de plante de la YvesRocher, sunt naturale și foarte bune.pentru păr.
L'Oreal Paris Elseve Arginine Resist x3 pentru par fragil cu tendinta de cadere
Folosesc șampon de bărbați pentru șeful din mine. Am părul moale și Clear e singurul șampon care nu mi-l încarcă.
Depinde ce vrei tu de la un sampon. Eu vreau doar sa curete bine pentru ca imi aplic uleiuri in par si e destul de greu sa le dai jos. Asa ca folosesc Head&Shoulders care curata cel mai bine parul dintre toate pe care le-am incercat, nu am nevoie decat de o singura samponare. Daca vreau si un pic de hidratare la final imi iau balsam separat. Nu prea ma incanta sampoanele astea care au balsam in ele, cred ca rolul unui sampon e sa curete si atat, daca mai are si alte minuni prin el ii scade eficienta.
Acum daca ai probleme cu matreata, caderea parului sau mai stiu eu ce, sunt sampoane care ajuta si in acest sens.
Nature Box, Nala, The body shop, Ultra Doux
Exemple de sampoane bune, cu o gama variata pentru toate tipurile de par.
Si daca ai matreata iti recomand ceva super ieftin si supeeeer bunnn "Ketotiss" de la Tis farmaceutic
E in bebetei 8 lei sau de la farmacile Elixir
Samponul asta le intrece pe toate la raportul oret calitate
Pup
Răspuns tipic bărbaților cu părul scurt/tuns "periuță", că la cei care îl au lung stă altfel treaba (sau cel puțin la unii).Am un prieten care are părul cam la fel de lung ca şi al meu şi îşi face mai multe tratamente pe lună decât îmi fac eu într-un an poate.
Salutare! Când vine vorba de produse de îngrijire personală, cu toții suntem indeciși în ceea ce privește achiziționarea acestora.Eu folosesc produse de la firma Cosmia, se pot găsi în Auchan și îți pot spune că mi-a depășit așteptările.Îți recomand setul de produse format din șampon, balsam și mască cu ulei de argan.
Șampon cu extract de mesteacăn sau de cătină. Îți reduce mătreața
Wash&go sau head&shoulders mai multa matreata iti produc