O boala hepatica ar putea fi. Eu si mama am trecut prin asa ceva, sunt 6 ani de cand s-a vindecat mama, iar eu un an. Si eu si mama aveam cearcane la ochi foarte multe si vanat sub ochi. Aveam stari precum si cele mentionate si multe altele. Acum ma simt foarte bine. Iti recomand un set de analize pentru toate tulpinile de virus. Asa poti fi cel mai sigur.
O boala hepatica ar putea fi. Eu si mama am trecut prin asa ceva, sunt 6 ani de cand s-a vindecat mama, iar eu un an. Si eu si mama aveam cearcane la ochi foarte multe si vanat sub ochi. Aveam stari precum si cele mentionate si multe altele. Acum ma simt foarte bine. Iti recomand un set de analize pentru toate tulpinile de virus. Asa poti fi cel mai sigur.
Caura sa iti reglezi programul de somn si sa ai o activitate fizica. Fara alcool, tutun, cafea, etc. Obligatoriu trei mese principale pe zi.
Si eu am 12 ani si am...pentru ca ma culc la 2, 3, .4, 5 si imi apare ca si cum asi fi vanat pentru ca esti obosita ia dormi tu dupamiaza cate o ora doua si culcate putin mai devreme sa vezi ca o sa iti dispara
kalakkas întreabă: