anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei, am sub ochi gen cearcane asa.(nu e nimic umflat ci sunt putin inchise la culoare sad ). e din cauza ca ma culc tarziu si nu ma odihnesc? cum pot scapa de ele? straight face

Răspuns Câştigător
| Jameson a răspuns:

O boala hepatica ar putea fi. Eu si mama am trecut prin asa ceva, sunt 6 ani de cand s-a vindecat mama, iar eu un an. Si eu si mama aveam cearcane la ochi foarte multe si vanat sub ochi. Aveam stari precum si cele mentionate si multe altele. Acum ma simt foarte bine. Iti recomand un set de analize pentru toate tulpinile de virus. Asa poti fi cel mai sigur.

9 răspunsuri:
| Jameson a răspuns:

S-ar putea, dar s-ar putea sa fie semnele unei boli.

| Ildiz a răspuns (pentru Jameson):

Am doar 16ani.e posibil asa ceva? nu fumez, nu beau deci?

| Jameson a răspuns (pentru Ildiz):

Te simti obosit, ai greturi de la mancare grasa, obosesti repede?

| Ildiz a răspuns (pentru Jameson):

Obosit nu pot sa zic ca ma simt mereu dar am stari de moleseala destul de des, insa am greturi de la mancare grasa si obosesc repede.ce poate fi?

| AlbertPanel a răspuns:

Si eu am 12 ani si am...pentru ca ma culc la 2, 3, .4, 5 si imi apare ca si cum asi fi vanat pentru ca esti obosita ia dormi tu dupamiaza cate o ora doua si culcate putin mai devreme sa vezi ca o sa iti dispara

| Lexon a răspuns:

Caura sa iti reglezi programul de somn si sa ai o activitate fizica. Fara alcool, tutun, cafea, etc. Obligatoriu trei mese principale pe zi.

| Minnie a răspuns:

Ai putea avea probleme la rinichi, nu se mai elimina corect toxinele

| Ildiz a răspuns (pentru Minnie):

Adevaru e ca, chiar am.dar asta este motivul?

| Minnie a răspuns (pentru Ildiz):

Da, motivul cearcanelor aproape 90% este o problema la rinichi. Din moment ce, chiar ai, inseamna ca am dreptate, nu? :-D