| HeiGiusyy a întrebat:

Hei buna :* am si eu o mica problema! parul meu este foarte moale si nu numai ca ma chinui 3 ore sa il ondulez dar nici drept nu sta. il fac cu placa de indreptat si daca plec undeva cand ajung acasa nu mai este drept sad stiti cumva cu ce sa ma dau pe par pentru a sta drept? sau altceva ca sa imi stea drept maca 2 zile big grin? multumesca.

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu dar daca iti indrepti parul cu placa sta drpt 24 ore, sau du-te la un salon si onduleazati parul dar tot 24 ore va sya, scuze nu poate sa stea asa 2 zile sad succes! tongue

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

In magazinele de specialitate exista spray fixativ de diferite puteri. Ia-l pe cel mai puternic si-ti va sta parul asa cum l-ai facut.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Oricum ti la-i face tot 24 de ore ramane! scuze dar succes si la treaba! big grinbig grinbig grinbig grinbig grinbig grinbig grinbig grinbig grinbig grinbig grinbig grinbig grinbig grin

| OaiaaNebuna a răspuns:

Daca vrei ca parul tau sa stea drept sau moale urmeaza urmatorii pasi:

1.Par Drept[operatiune]
Dupa ce iesi din cada,adica de la baie,il periezi asa cum este el,ud dupa care il usuci direct cu feonul nu te mai stergi cu prosopul,dupa ce l-ai uscat cu feonul[nu uita in timp ce il usuci in piepteni continuu], il lasi pe spate timp de o ora dupa care vei vedea ca nu va mai fi moale, si ca se va descurca mult mai bine si va prinde foarte usor forma dorita care va tine tip lung.

2.Par ondulat
Dupa ce il usuci il faci cozi impletite mici mici si asa va sta cret 48 de ore.

Sper ca te-am putut ajuta!

| Loly a răspuns:

Parul meu sta drept pana ma spal pe cap dupa ce il indrept. Poate pentru ca e prea moale sta asa putin drept.Cumpara-ti de la farmacie un sampon ceva pentru intarirea parului.Este unul Gerovital Plant cu petrol,e foarte bun, iti intareste parul, nu mai cade si creste foarte repede.E foarte bun si sigur te va ajuta sa iti aranjezi parul cum vrei.winking

| EkaBuBu a răspuns:

Deci si eu am aceeasi probelma
1.du-te la farmacie si cere o solutie pentru par (nivea)si date cu ea inainte ca te itnzi(miroase frumos si nu ingrasa parul)
2.cu ondulatorul nu ai ce sa faci pentru ca ai parul drept dar incearca sa te dai cu fixativ si cred ca merge dar nu tine mai mult de o zi daca ondulatorul perge pe are daca merge pe caldura atunci tine mai mult de o zi
3.cand te tunzi incearca sa ii spui doamnei ca sa nu te tunda filat alfel varfurile se inretesc si se ridica
4. daca ai intre 10 si 17 ani fii sigura ca nu sta drept din cauza regenerarii parului
sper ca te-am ajutat. funda?

| KellyGreen a răspuns:

Mai mult de 24 de ore nu are cum sa stea ondulat sau drept. Da'te cu fixativ dupa ce folosesti placa, sau poate e o problema cu placa, dac nu e de calitate, e logic ca nu iti sta parul.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Frumos era sa dai o funda cuiva si celorlati cate un vot. Multumim ca ne-ai dat voie sa-ti raspundem!