| MatildaPetrini a întrebat:

Hei, buna. Daca ma dau cu fard de pleoape auriu si am ochii mici, verzi, parul blod inchis - o sa-mi faca ochii sa para mai mari sau mai mici?

Răspuns Câştigător
| GabrielaSandica a răspuns:

Daca ai fata rotunda atunci trebuie sa aplici niste jocuri opice si anume sa o lungesti putin din perle bronzante pentru ca fata ovala este cea perfecta.
Daca ai ochisorii putin mai mari este ok, foloseste un fard din cele mentionate si ca sa ai ochii si mari, incearca un fard mai inchis la baza ochiului si spre interiorul ochiului una foarte deschisa gen argintiu poti. O sa ti vina super! Ti-am zis daca puteai veneai si te machiam eu si asa vedeai un exemplu pe viu :P.
uite un model care imi place mie. http://www.youtube.com/watch?v=8oaw5uE_8XI
Succes!

8 răspunsuri:
| BeatriceBiaa a răspuns:

Daca ai ochii verzi si parul blond te avantajeaza dermatograful albastru sau gri pentru ca iti contureaza forma ochilor si scoate in evidenta culoarea,iar ca fard poti folosi mai multe culori (roz,albastru, verde, maro ) printre care si gri ...machiaza-te ca sa vezi daca iti face ochii mai mari sau mai mici.Ideea este sa nu folosesti culori prea intense pentru ca este prea mult si se vede urat, tu ai nevoie de un machiaj finut care sa contureze si sa iti scoata in valoare ochii tongue

| shainitainii a răspuns:

Daca te vei da si cu un mascara de alungit genele, eu cred ca da. big grin

| jenimara50cent a răspuns:

Pai normal ca o sa ti fac mai mici fiindca auriul nu mareste

| ChocolateAddict a răspuns:

Auriul,albul sau bejul ti-i vor mari, logichappyDaca iti curbezi genele si te dai cu putin rimel vei arata foarte bine.Sa iti dai cu fardul auriu sau cu un creion alb in coltul interior al ochiului. Ochii vor parea mai mari iar tu nu vei mai parea obositabig grin

| ChocolateAddict a răspuns:

Uite,am gasit si un articol
Sfaturi si trucuri

Fardurile de pleoape deschise la culoare ca albul, cremul si nuantele de ivoriu fac ochii sa para mai mari. Cand aplici fardul, foloseste o singura culoare in loc de doua sau trei nuante de fard. Cu toate ca folosirea mai multori culori completeaza look-ul stratificat si pune ochii in evidenta, o singura nuanta va face ochii tai sa para mai mari. Desi sunt recomandate nuantele deschise, poti experimenta si farduri in nuante pastelate.
Cremele pentru iluminare reprezinta un alt truc, pe care il poti folosi pentru a atrage atentia asupra ochilor tai. Aplica creme iluminatoare pe pleoapele superioare, spre sprancene, pe arcada ochilor. Cremele iluminatoare sunt foarte lucioase, asa ca trebuie aplicate doar cu mana. Doar putina crema este suficienta pentru a obtine trucul!
Genele fac diferenta in machiajul ochilor. Trucul este sa le ondulezi. Poti experimenta si gene false, care se aplica in coltul exterior al ochilor.
Este important sa-ti pensezi sau sa-ti eplilezi regulat sprancenele. Daca sprancenele sunt prea mari sau stufoase, zona din jurul ochilor va parea ingustata. Prin urmare, daca vrei sa ai sprancene impresionante, ingrijirea lor este esentiala.

| RaMonaaaBaa a răspuns:

Sa ssti ca aici e vorba si de cum te imbraci,pentru ca fardul auriu este cam pretentios, nu se potriveste cu orce imbracaminte.Cel mai bine se vede cu hainele negre! indiferent cu ce culoare te machezi, ai grija cu ce te imbraci si sigur iti va pune ochii in evidenta!

| GabrielaSandica a răspuns:

Draga mea,

Sunt Ambasador Avon si daca doresti o ora de machiaj gratuita la sediul express din Bucuresti ma poti contacta la unul dintre numerele mele/ Facebook/pagina din TPU.
Ochii verzi sunt foarte dificili, iti recomand sa arunci orice fard verde.
Ochilor verzi li se potrivesc de minune culorile argintii, auriu, culorile pamantii, piersicuta si culori de bej, turcoaz, etc.
Iti recomand tusurile verzi, o sa ti faca ochii mai mari. Depinde de forma ochilor tai. Nu mi ai dat detalii si de aceea nu ti pot spune cum sa te mai fardezi. Astept detalii despre forma lor si forma fetei tale.
Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru GabrielaSandica):

Forma fetei e rotunda dar ochii sun de forma asiatica, putin, putin mai mari. Te rog din tot sufletul sa ma ajuti!