| Larisa_3441 a întrebat:

Hei buna TPU!
Am si eu o dilema ...nu chiar asa dar in fine am sprancenele groase cam cat degetul mare in latime ma refer si mama ma lasa nu stiu ce ar zice tata dar apoi faptul oricum o sa fie consumat. De vreo 2 saptamana incoace ma pensez ft putin la mijloc intre cele doua si acum mama a observat si mi-a zis ca ma penseaza ea. Dar eu nu vreau ca daca le face asimetrice sau mi le strica de tot si intrebarile mele sunt urmatoarele:
1.As vrea sa ma duc la salon eu locuiesc intr-un oras mic (mai mic decat targoviste) cu vreo 4 saloane in oras cam cat m-ar costa pentru primul pensat? daca aveti vreo ruda sau sunteti cosmeticiana va rog raspundeti-mi
2.Nu as vrea sa ma duc cu mama sunt destul de mare mi-ar fi rusine o sa ii spun ca se duce o prietena sa se tunda si ma duc si eu cu ea are nr de telefon la o fata de acolo. Dar imi este rusine laughing
3.Are ceva daca o iau pe prietena mea cu mine si sta pe scaun?
4. C-am cat ar dura "operatia"laughing
5.cat la suta sunt sanse sa imi greseasca cosmeticiana sprancenele?
PS: AM 12 ANI nu uitati sa imi raspundeti la intrebari FUNDA daca o sa scrieti mult si cu folos nu o sa fie in zadar :*

5 răspunsuri:
| Diianna05 a răspuns:

1. In jur de 20 lei parca thinking
2. De ce sa iti fie rusine? Nu se intampla nimic doar o sa te pensezi.
3. Nu nu are nimic. Si eu tot cu prietena mea merg.
4. Depinde. In jur de 10-15 min
5. Daca te duci la cineva care penseaza bine nu ar fi prea multe. Intereseaza.te si tu cine penseaza mai bine, unde se duc majoritatea.

| nousername2 a răspuns:

Nu costa mai mult de 10-12 lei (mama a lucrat la coafor) dureaza vreo 10-20 min pentru ca e prima data si nu iti greseste nimeni sprancenele ca acolo lucreaza oameni specializati si poti sa iei pe cine vrei. Fundita?

| Cita a răspuns:

Pai,si eu am fost prima data tot la 12 ani,in vara asta,la cosmetica,cu mama,fiindca,na,da nu a stat langa mine acolo, a stat pe hol, si a durat vreo 15-25 de min, pana mi-a dat forma etc.
Stiu ca, a costat in jur de 20 de lei.Acum depinde de salon.Succes!

| KoallaBăă a răspuns:

Buna :* Eu am 14 ani si prima data am fost la pensat inainte de banchetu' de clasa a 8-a.
1.M-a costat vreo 10-15 lei(stau in Bistrita)
2.Am fost cu mama si nu a avut nicio treaba.A stat pe un scaun (eu eram pe un fel de "pat") si povestea cu cosmeticiana
3. Poti merge cu oricine
4.nu mai mult de 30 de min.
5. Daca stiu ce fac si se concentreaza acolo nu prea sunt sanse sa greseasca
:*

| Aritzu2000 a răspuns:

Si eu am 12 ani si am fost tot asa cu o prietena. Ea a stat pe scaun. Pai costa in jur de 15-20 de lei sau 10-15 lei. depinde si ce vrei sa faci. daca vrei doar sa ti le subtiezi iti ia mai putin. daca vrei forma iti ia putin mai mult. asta depinde mai mult de salon. FUNDITA? ♥